Novo ruho bazena "11. april" 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Tehnički organizator Fajnal-ejta Lige šampiona, VK Novi Beograd, spreman za održavanje završnog turnira.

„Velika je privilegija što smo domaćini Fajnal ejta, jer je pred nama izuzetno kvalitetan turnir, pa će svi ljubitelji vaterpola u Srbiji moći da uživaju“, kaže sportski direktor kluba koji postoji tek od 2015. godine, ali ima moćan i skup tim ove sezone, pa važi za jednog od ozbiljnih pretendenata na evropsku titulu.

Nekada i sam osvajač elitnog takmičenja, sa Bečejom i Partizanom, prenosi jedan važan detalj u planiranom prijemu publike.

„Bazen „11. april“ biće u potpuno novom ruhu. Za potrebe završnog turnira biće postavljene montažne tribine, pa će kapacitet biti proširen na 1.511 mesta. Najavljen je dolazak navijača iz svih zemalja učesnika i nema sumnje da će gledalište biti puno. Ulaznice će uskoro biti u prodaji, a javnost će o svemu tome biti blagovremeno obaveštena“, najavljuje nekada sjajni golman.

Finalni turnir igra se od 2. do 4. juna, a otvoriće ga duel Breše i Hanovera od 14.30. Posle toga slede mečevi Pro Reko – Barseloneta (16.30), Novi Beograd – Marsej (18.30) i Ferencvaroš – Jug (20.30).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari