Duška Vučinić: Više sam očekivala od organizacije Evrovizije u Italiji, naučili su lekciju

Novinarka i komentatorka Evrovizije Duška Vučinić otkrila je da je više očekivala od organizacije ovog takmičenja u Italiji.
Duška Vučinić: Više sam očekivala od organizacije Evrovizije u Italiji, naučili su lekciju
Foto: Youtube screenshot (RTS Pesma Evrovizije)

"Kao i uvek, biću iskrena. Stalno sam potencirala tokom boravka u Italiji da sam od njih očekivala mnogo više kada je organizacija u pitanju. Gledajući njihov 'San Remo' i ostale događaje, očekivala sam da će to biti fenomenalno i spektakularno", navela je Vučinić u razgovoru za Blic.

Za Italijane nalazi opravdanje u koroni, koja ih je, kako kaže, usporila u mnogo čemu.
 
"Nisam najzadovoljnija ponudom pesama koje su učestvovale, ali nisam muzički ekspert, već konzument istog. Svega je tu bilo kao što svake godine na Evroviziji imamo, ali je ponuda morala biti malo bolja. Imali su peh sa kinetičkim sunce, a sve vreme su se uzdali u taj momenat. Baš iz tog razloga je sama bina bila mala. Dogodio im se maler, kinetičko sunce nije radilo, ali su ga iskoristili maksimalno koliko su mogli", istakla je.
 
Kako kaže, prvih dana su morali da se testiraju na koronavirus svaka 72 sata, a to nije bilo dobro organizovano.
 
"Tu su bila dva šatora, gde su se stvarale velike gužve, padala kiša, izvođači su u tim trenucima bili delimično sređeni, jurili kišobrane, a onda su organizatori odustali od tog testiranja, jer je na globalnom nivou rešeno da se više ne testiramo, osim za one koji imaju simptome. Takođe, delegacijsko mesto gde se svi nalazimo pred odlazak na binu je bio veoma mali. Nismo mogli da pratimo dešavanja u areni. Naučili su lekciju kako da to sledeći put izgleda bolje", rekla je Vučinić.
 
Smatra da ove godine nije bila mnogo surova tokom komentarisanja Evrovizije, ali ipak su je mnogi "prozivali" na društvenim mrežama.
 
"Takva sam i u privatnom životu, ako neko zbija šale na sopstveni račun, to sam onda ja. Nisam bila surova ove godine. Moj cilj je bio da se piše i priča samo o Ani, a ne da se priča o tome šta je Duška rekla u datom trenutku", zaključila je novinarka za pomenuti medij.
  • Strašno

    18.05.2022 14:26
    Ne znam zašto se gospođa buni, ali njen prenos je bio prostački. Komentari tipa ženo šta si to stavila na glavu....pa je li za to plaćamo javno servis da slušamo prenos kao da prenosi Mara sa pijace...
  • Okrugli ćošak

    18.05.2022 08:28
    Neverovatno je da Srbima sve smeta - loše komentarisanje čuvene voditeljke Eurosonga? Ma dajte, žena je ekspert za konzument muzike i njen komentar je izraz njenih ličnih emocija i navijačkih poriva, u datom trenutku realnog vremena. A to što je organizacija loša, bina mala, kinetičko sunce u retrogradnom Merkuru, mikrofon nedostojan onog što ga drži, slušalice kao za uši devojke od 18 godina, smeštaj i hrana loši, maltretiranja sa testovima na koronu i probama. Ljudi pa meni ovakav posao stvarno ne treba, da se 15 dana zlopatim po Italiji (i raznim drugim zemljama), svakog jebenog maja, za koje, bre, pare? I prenos uživo, da nisam u fotošopu, ma... Šta bi vi radili na mom mestu? Presedne mi godišnji odmor svaki put. Ukoliko žuti Bujke i odgovorni u javnom objektu, gde radim, ne povedu računa o uslovima na radu daću ostavku, pa neka vam voditeljka bude Kristina "kontinent" slagalica, ionako ide sa mnom, i samo nosi peškir oko vrata, dok mene obliva znoj. Ostavka je kovertirana.
  • D

    17.05.2022 18:39
    .
    I ja sam od tebe očekivao da ćeš naučiti da prenosiš Evroviziju, ali jok. Komentari su ti bili ispod nivoa nekoga ko je dugo u tom poslu. Imaš celu godinu da pripremiš jednu odlićnu vožnju gledalaca ispred malih ekrana, ali e na kraju svodi da nam čitaš ono što vidimo i čujemo, a i to sa 1% energije.
    A kintu na kraju uzmeš, kao i uvek, a prosečan gledalac će reći "baš je bilo lepo". Ako gađaš prosečne gledaoce, onda posao radiš ispod proseka :/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika