Celebrity News

Dok ona leži u bolnici ja snimam komediju: Potresne reči Dragana Petrovića Peleta o tragediji koja je zadesila porodicu

Tragedija Dragana Petrovića Peleta pratila ga je godinama kroz život

Dok ona leži u bolnici ja snimam komediju: Potresne reči Dragana Petrovića Peleta o tragediji koja je zadesila porodicu

Dragan Petrović Pele, maestralni glumac i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti iza sebe ima priču koja ledi krv u žilama.

Tragedija Dragana Petrovića Peleta obeležila je njegovo mladalaštvo, a malo ko zna da je zbog nesreća koje su ga u životu zadesile preko noći osedeo.

Naime, Pele je u jako kratkom periodu ostao bez najbližih članova porodice, a prvi mu je preminuo brat, koji je od njega bio stariji samo tri godine:

Pročitajte: Bez telefona i društvenih mreža, danas nezamislivo - Ovako je Pele osvajao Olgu, skupio je hrabrost i za najveću ludost

Boško Karanović

 

‒ On je i kao dečak bio miran, staložen, povučen, dok ja nisam bio takav. Razlikovali smo se i fizički. Bio je „dugajlija“, visok skoro dva metra, a ja sićušan. Za razliku od njega uvek sam izvodio neke „kerefeke“ - otpočeo je priču o bratu u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet".

Tragedija Dragana Petrovića Peleta - Smrt je kao duh pratila moju porodicu

Kada mu je poginuo brat, koji je imao samo 31 godinu, tragedija je obeležila Peletov život. Ove tragične vesti saznao je pre samog izlaska na scenu:

‒ Nije bilo mobilnih telefona, neko je zvao pozorište da javi. Igrali smo „Kolubarsku bitku“ u kojoj sam imao dve-tri scene. Pitao sam Mišu Janketića da li može predstava bez mene, samo me je gledao, a onda rekao: „Može, može, može“. Izašao sam iz pozorišta, seo u krntiju koju sam tada vozio i otišao -rekao je on i istakao da je smrt u njegovoj porodici od tada samo nastavila da se niže:

‒ Prvo je poginuo brat, pa je umro tata, i na kraju je 2013. godine preminula i mama. Dok je tata bolovao sve vreme sam radio, išao sam na fakultet i igrao predstave, ali sam ih redovno obilazio. Kada se mama razbolela, mesec dana je ležala u bolnici „Sveti Sava“, gde sam odlazio svaki dan. Na dan sahrane igrao sam komediju. Malo je teško da se čovek „prebaci“, ali to je život.

Sreća je u njegov život došla tek kada je upoznao Olgu Odanović i sa njom zasnovao porodicu, međutim tragedija Dragana Petrovića Peleta na njemu je ostavila vidljiv trag, još u mladosti preko noći je osedeo.

Pročitajte: Fotografija koju ćete morati dva puta da pogledate - Sličnost je neverovatna! Ovo je sin Dragana Petrovića Peleta i Olge Odanović

Dalibor Danilović

 

‒ Nikada čovek ne dobije nešto što ne može da podnese ‒ poručio je na kraju. 

‒ Izdrži se nekako. U prvom trenutku ne osećaš ništa. Kao kad se posečeš pa ne boli odmah, već odloženo. To je mehanizam samoodbrane. Kasnije sam se osvestio, prvo je stigao bes, pa tuga. 

Komentari (0)

Loading