Magazin Srbija

“Ringišpil smrti” u Ovči, deca bezbrižno lete tik do vozila na putu (VIDEO)

Foto: Screenshot / Instagram /serbialive_beograd

Kada smo kao klinci išli u luna parkove ili na vašare, uvek je simpatični preduzetnik “prodavao” posetiocima neko uzbuđenje.

Bilo da se radi o automobilčićima na sudaranje, različitim vozićima (čitaj – rolekosterima za siromašne), ringišpilu ili za one najsmelije – čuvenom zidu smrti, adrenalin je bio zagarantovan.

Vodeći se verovatno tom logikom, u beogradskom prigradskom naselju Ovča je postavljena zabava koja spaja 2 u 1 – tzv. “ringišpil smrti”. I to na opštu “radost” najmađih.

Prosto je neverovatno kako je ikome palo na pamet da postavi ringišpil uz neposrednu blizinu kolovoza, jer postoji velika opasnost da decu potkači neki automobil koji prolazi.

Posebno imajući u vidu oprez i uviđavnost vozača na našim putevima.

Kako se lepo može videti na snimku koji je postavljen na instagram stranici Serbialive_Beograd, ringišpil je stvarno nereća koja samo čeka da se dogodi. Em što su deca ugrožena dok uživaju u naizgled bezazlenoj zabavi, em je ugrožena i bezbednost saobraćaja, jer deca bukvalno lete tik do prozora vozača.

Nadamo se da će pomenuti “ringišpil smrti” ipak biti pomeren i to pre nego što dođe do ozbiljnih povreda ili, ne daj bože, fatalnog ishoda.

Mi bi našoj deci ipak savetovali da preskoče ovu adrenalinsku vožnju i ponudili im umesto toga uživanje u tata-bradi, a šta vi kažete?

Obišli smo NS bazar, paštetu od slanine zalili domaćim pivom i picnuli se leptir mašnom (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Stanislav Beti

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

117 Shares
117 Shares
Share via
Copy link