Najnovije vesti
Vesti Svet
Pilot ubio ženu i psa, pa pokušao da svali krivicu na provalnike: Odali ga snimci ženinog sata, osuđen na doživotnu robiju

Pilot ubio ženu i psa, pa pokušao da svali krivicu na provalnike: Odali ga snimci ženinog sata, osuđen na doživotnu robiju

Grk, koji je prošle godine priznao da je ubio svoju mladu suprugu britanskog porekla pred njihovim 11-mesečnim detetom, osuđen je danas na doživotnu kaznu zatvora.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Babis Anagnostopulos Foto: thanassis stavrakis / Tanjug/AP
Babis Anagnostopulos

Babis Anagnostopulos (34) je u slučaju koji je izazvao veliko negodovanje javnosti bio i jedini svedok, a prvobitno je tvrdio da su lopovi provalili u njihovu kuću u predgrađu Atine, zadavili njegovu ženu Kerolajn Krauč (20) i ubili njihovog psa Roksi, prenosi Rojters.

Foto: thanassis stavrakis / Tanjug/AP

Navodi se da je nakon što su mu predočeni dokazi sa CTV kamera u kući i pametnog sata koji je nosila njegova supruga, osumnjičeni priznao ubistvo.

Pročitajte još

Dodaje se da je tokom suđenja ovaj profesionalni pilot helikoptera izjavio da se potukao sa suprugom neposredno pre ubistva 11. maja 2021. godine, a potom je izrazio kajanje zbog svojih postupaka. Sud ga je osudio na doživotni zatvor za ubistvo supruge.