KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Zavidan bilans medalja takmičara Šumadija karate dođoa na turniru u Trsteniku

Nakon mesec dana duge pauze, članovi kragujevačkog Šumadija karate dođoa vratili su se takmičarskim obavezama. Kragujevački karatisti su minulog vikenda nastupili na „JKA Otvorenom Miloš Kupu“, gde su u veoma jakoj konkurenciji zauzeli peto mesto u generalnom plasmanu klubova sa 42 osvojene medalje.

Među osvajačima medalja našli su se: Bogdan Ilić, Milica Mladenović, Bogdana Terzić, Viktor Kostić, Matija Mladenović, Bogdan Đokić, Nemanja Antonijević, Uroš Marković, Luka Stanojević, Luka Milutinović, Dimitrije Milutinović, Dimitrije Marković, Milan Đurđević, Jovana Jovanović, Luka Jokić, Tihana Aleksić, Luka Jovanović, Vladimir Janković, Irina Dukadinoski, Nađa Dunjić, Olivera Petković, Mina Šuković, kao i trener Miloš Petković. Nemanja Antonijević je jednoglasnom odlukom sudija proglašen za najkvalitetnijeg takmičara na turniru.

– Veoma sam zadovoljan nastupom mojih karatista, među kojima je bilo i nekoliko debitanata. Ponosan sam na rezultate koje su moji takmičari ostvarili, kao i na visoko peto mesto u generalnom plasmanu, koje smo ostvarili u izuzetno jakoj konkurenciji – izjavio je trener Šumadija karate dođoa Miloš Petković.

Takmičari Šumadija karate dođoa nastavljaju vredno da treniraju kako bi se što bolje pripremili za učešće na 14. WKC Svetskom prvenstvu za juniore i seniore, kao i WKC Svetskom kupu za decu, koji će se održati od 10. do 12. juna u Beogradu.

Boje reprezentacije Srbije na ova dva takmičenja braniće čak 15 takmičara kragujevačkog kluba, i to: Olivera Petković, Mina Šuković, Luka Jovanović, Tihana Aleksić, Luka Jokić, Hana Filipović, Irina Dukadinoski, Nemanja Antonijević, Uroš Marković, Viktor Kostić, Nađa Dunjić, Bogdan Đokić, Jovana Jovanović, Vladimir Janković i Bogdana Terzić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!