Celebrity News

Nakon što smo SVE PROBLEME pregurali zajedno: Igor Đorđević otkriva kako je došlo do SVEGA ŠTO SE DEŠAVA u braku sa Zoranom Bećić

Supruga Igora Đorđevića atraktivna je glumica, koja se tokom prethodnih godina više fokusirala na porodicu nego na karijeru

Nakon što smo SVE PROBLEME pregurali zajedno: Igor Đorđević otkriva kako je došlo do SVEGA ŠTO SE DEŠAVA u braku sa Zoranom Bećić

Ljubavna priča Igora Đorđevića i Zorane Bećić započela je još tokom studentskih dana bračnog para. Igor je, naime na jednoj žurki čak šest puta Zoranu pitao za ime, što je ona ispratila ignorisanjem. 

Pročitajte: SREĆNE VESTI iz doma glumca Igora Đorđevića, svi čestitaju: Ovu RADOST želimo da podelimo sa svima (FOTO)

Boško Karanović

 

Uprkos tome on nije odustao od udvaranja i tako je uspeo da osvoji srce tamnokose koleginice koja je mnogo puta do sada za medije isticala da je njen suprug, osim što ima duhovitu crtu, izuzetno romantičan muškarac koji joj svakodnevno priređuje iznenađenja, što pored međusobnog razumevanja i poštovanja u velikoj meri doprinosi stabilnosti njihovog braka.

― Često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svako jutro mi kuva kafu i pušta me da duže spavam. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. Ako postoji iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije. Dugo smo zajedno, veoma dobro se poznajemo uhodani smo - kazala je ranije supruga Igora Đorđevića, na šta se on nadovezao:

-  Meni svaki naš dan izgleda kao oni na početku. Uf, kako to romantično zvuči. Naravno preturili smo mi mnogo toga preko glave i prelepe i one manje lepe trenutke i tek ćemo - poručio je glumac, koji sa koleginicom ove godine obeležava 15. godinu od sklapanja braka, koji dodatno lepšim i zanimljivijim čine njihove ćerke Petra i Blanka. 

Pročitajte: Punih 15 godina glumac Igor Đorđević veran je samo njoj

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic)

 

Supruga Igora Đorđevića, osim što je odlična pozorišna glumica i još bolja supruga, izuzetno je požrtvovana majka, što je jedan od razloga, zašto tokom prethodnih godina nije prihvatala više televizijskih i filmskih projekata. Nastojala je da bude uz ćerke tokom njihovog odrastanja, jer joj je njihova i suprugova sreća oduvek bila na prvom mestu, dok je karijeru stavljala na drugo. 

 

 

Komentari (0)

Loading