Sreda, 11.05.2022.

16:44

"Odnosi sa Putinom više nikada neće biti normalizovani"

Premijer Velike Britanije i njegova švedska koleginica Magdalena Anderson rekli su da odnosi sa ruskim predsednikom više nikada ne mogu biti normalizovani.

Izvor: Tanjug

EPA-EFE/Sean Gallup / POOL

Džonson se susreo danas u Švedskoj sa prenijerkom Anderson da bi potpisao novi bezbednosni sporazum između Britanije i Švedske, preneo je BBC.

Portparol britanskog premijera je rekao da su lideri nakon razgovora naglasili da "odnosi sa Putinom više nikada ne mogu biti normalizovani", preneo je Rojters. Portparol je takođe rekao da su se lideri složili da su posledice Putinovog napada "iz osnova promenile međunarodnu bezbednosnu arhitekturu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: