Tužan fudbal kandidata za Evropu...

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.05.22. | 20:30

Čukarički i niški Radnički odigrali negledljiv meč – 0:0

Tužan fudbal viđen je u jednom od derbija trećeg kola plej-ofa Superlige između Čukaričkog i niškog Radničkog. Nemoguće je upotrebiti drugu konstataciju posle negledljivih 90 i kusur minuta na Banovom brdu, tokom kojih se gotovo ništa zanimljivo nije desilo. Osim borbe, taktičke discpline i tek nekoliko šansi – 0:0

Čukarički može da ima opravdanje u činjenici da je praktično osigurao treću poziciju i ispunio ovogodišnje ciljeve. Radnički – ne može. Imale su šansu Nišlije da se osamostale na četvrtoj poziciji, možda i priprete na trećem mestu večerašnjem rivalu, ali... Ekipa Radoslava Bataka odlučila se da ne rizikuje i u klasičnom bloku čeka šansu. Radnički gotovo da nije napravio ništa konkretno. Dva puta su gosti u drugom poluvremenu pripretili preko Stefana Mitrovića. Reprezentativac Kanade je bio u epicentru dešavanja i u finišu susreta, kada ga je na ivici šesnesterca oborio Puškarića. Proveravala se ta situacija u VAR sobi, ali je na kraju konstatovao da nema elemanata za penal, odnosno da se prekršaj desio izvan kaznenog prostora.

Izabrane vesti

Kakav je meč odigran na Banovom brdu verno odslikava sledeći podatak: viđeno je samo tri šuta u okvir gola. Dva je uputio Čukarički. Imali su domaći više od igre. Mogao je Aganspahić da postigne pogodak. Ali kada se podvuče crta – tuga od fudbala. 

SUPERLIGA SRBIJE (PLEJ-OF) – 4. KOLO

Nedelja

Vojvodina - Crvena zvezda 0:3 (0:2)

/Sanogo 3, Katai 33, 71/

TSC - Voždovac 1:1 (0:0)

/Vukić 70 - pantović 83/

Napredak - Partizan 0:3 (0:1)

/Rikardo 29, Jevtović 56, Marjanović ag 64/

Čukarički - Radnički Niš 0:0



tagovi

Almir AganspahićMilan Lešnjak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara