Branko Lazić i Ognjen Dobrić (©Star Sport)
Branko Lazić i Ognjen Dobrić (©Star Sport)

Dobrić i Lazić još u posebnom režimu treninga

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.05.22. | 18:05

Radonjić i njegovi saradnici i dalje čekaju pun povratak dvojice važnih igrača

Nije bilo pravo Dejanu Radonjiću što su njegovi igrači prekinuli takmičarski kontinuitet dug sedam meseci i morali na pauzu po završetku obaveza u prvom delu Jadranske lige i Evroligi, iako svestan da bi kraći predah dobro došao njegovom timu posle gotovo 60 utakmica. Zbog toga je odluka i bila da odmor traje pet dana, da bi od četvrtka igrači nastavili sa treninzima - neki nisu ni prestajali pa su radili individualno - kako bi spremno dočekali polufinale regionalnog takmičenja koje je zakazano za 12. maj.

Crvena zvezda polako hvata zalet i podiže se radna temperatura, mada i dalje ne u punom sastavu. Stručni štab јoš na raspolaganju nema kapitena Branka Lazića, kao ni Ognjena Dobrića pošto su i dalje u posebnom režimu treninga.

Izabrane vesti

Sreda, 20.30: (1,35) Olimpijakos (16,0) Monako (3,50)

Kapiten Lazić se poslednjih mesec i po dana oporavlja od povrede koja mu je zadala nešto više problema i odvojila od terena duže od očekivanog. Dobrića takođe nije bilo u utakmici protiv Igokee zbog povrede koju je zaradio protiv Borca u Čačku, a njihov napredak prati se na dnevnom nivou. Oni su uz tim, ali još nisu potpuno spremni. Radonjić je na konferenciji za novinare posle Igokee rekao da se nada da će Lazića i Dobrića imati na raspolaganju kroz nekoliko dana. Majk Cirbes je još od februara van stroja i još nema preciznih informacija kada bi mogao na parket.

Kako je stručni štab morao da izvrši korekciju plana rada zbog pomeranja termina početka doigravanja Jadranske lige, tako se i u Crvenoj zvezdi sa oprezom pristupa svakom danu s tim da je sav fokus na dovođenju ekipe u optimalno stanje za prvu utakmicu polufinala.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

Crvena zvezda još čeka ime protivnika, a tom statusu bliža je u ovom trenutku Cedevita Olimpija koja povela sa 1:0 u seriji protiv Igokee i ima priliku da u sredu u Laktašima zakaže megdan sa braniocem titule. U slučaju da tim Dragana Bajića izjednači, majstorica bi se igrala 8. maja u Ljubljani.



tagovi

KK Crvena zvezdaABA ligaDejan RadonjićBranko LazićOgnjen Dobrić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara