Fon der Lajen obećala Zelenskom brži početak procesa ulaska Ukrajine u EU

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen obećala je ukrajinskom predsendiku Volodimiru Zelenskom brži početak procesa ulaska u EU.
Fon der Lajen obećala Zelenskom brži početak procesa ulaska Ukrajine u EU
Foto: FoNet/AP
Ona je Zelenskom predala upitnik koji za EU označava početnu tačku za odluku o članstvu Kijeva.

"Neće biti potrebno kao obično nekoliko godina za formiranje mišljenja, već nekoliko nedelja", rekla je Fon der Lajenova.

Zelenski je naveo da će odgovor predati za nekoliko nedelja.
  • Z

    09.04.2022 19:16
    naravno malisane da hocete ali tvoju zemlju vode neo nacisti od skupstine parlamenta vojske policije pa sve do lokalne mesne vam zajednice sa tobom na celu kolone.. zahvalite se americi za to. ni kod nas nije bolje stanje, vode nas nato eu spijuni i crvena banda stare udbaske skole ali polako, samo polako.. ozbiljni poslovni ljudi vec godinama u nazad idu na istok gde se cene njihove vestine a ne trula ali bukvalno matora i trula evropa (ps. rusija nije jedini istok da se razumemo drugovi tavarisi a i novopecena gospodo) pozdrav
  • milicica

    09.04.2022 13:02
    Evropa
    ova poltronska hoce treci svetski rat ali misli da je mudra i nece to otvoreno da kaze vec ce okriviti Rusiju. Propadate a hocete rat i zelim vam propast svim srcem jer nas deceniju zavlacite a tako bi i Ukrajinu a niste ni blizu demokratiji a sad ste pokazali i jednoumlje i diktirate ga i drugim .
  • Marina

    09.04.2022 09:40
    Bogami nece ici. Svaka clanica pre ulaska mora da ispuni itekako stroge kriterije i svako zaobilzenje je kriminal EU. Nema brale nakon ovog desetljece da ce se stabilizirati Ukrajina i treba neko da zaustavi nacisticki NATo u sirenju. Bravo Putin neka si im reko Dosta je bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet