Bajbek (©MN Press)
Bajbek (©MN Press)

Navijači Palmaflora ni posle dva i po meseca nisu upoznali Bajbeka

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.22. | 10:16

Bivši napadač Partizana se žali na povrede

Čekali su navijači Partizana pre godinu dana da vide na delu Žana-Kristofa Bajbeka, koji je stigao u Humsku sa reputacijom bivšeg špica Pari Sen Žermena, a kada su najzad dočekali njegov debi, ostali su gorko razočarani.

Posle samo osam nastupa i to skupivši manje od 300 minuta na terenu, Bajbek je otišao iz Partizana, a sada istu tu priču „prodaje“ u dalekoj Boliviji fanovima Palmaflora.

Izabrane vesti

Francuz je u januaru potpisao za ovaj klub iz Bolivije i time se sklonio sa platnog spiska Partizana, ali do danas nije debitovao u dresu Palmaflora!

Iako će u subotu njegov tim zaigrati meč 8. kola prvenstva Bolivije, Bajbek ni tada neće biti na terenu, jer se na treningu pre dva dana požalio na povredu i trenirao je odvojeno od ekipe. I pre toga se žalio na razne probleme sa povredama, pa mu je bio potreban period adaptacije na novu sredinu, a bilo je problema i oko dobijanja sertifikata iz Srbije...

Karavani prolaze, a Žana-Kristofa Bajbeka nema na terenu. Jedan od najvećih promašaja u novijoj istoriji Partizana. A, nije ih bilo baš tako malo.



tagovi

Žan Kristof BajbekFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara