Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

REZZIME DANA (subota): Hrvati pokvarili perfekciju

Vreme čitanja: 4min | sub. 26.03.22. | 22:49

Pogledajte ko vam je 26. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Evo kako ste prošli danas.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ENGLESKA - ŠVAJCARSKA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Na Evropskom šampionatu prošle godine izbacili su svetskog prvaka Francusku. Pre četiri meseca onim remijem u Rimu sa Italijanima bili su praktično vesnici užasnog proleća za evropske šampione. A evo večeras stali su nadomak još jednog velikog podviga. Vodili su protiv Engleske nasred Vemblija, igrali vrlo dobro, međutim zahvaljujući nesrećno primljenom golu sa bele tačke Švajcarci su morali su da se pomire s porazom. Prvim otkako je na klupu seo Murat Jakin.

Opširnije OVDE.

ŠPANIJA - ALBANIJA (tip 1, kvota 1,15) - rezultati 2:1

Osma utakmica i osma pobeda Španije protiv Albanije. Ali utasak je - nikad teže izvojevana. Mada je podmlađena Furija dominirala u pasu i posedu gotovo 90 minuta, zahvaljujući komičnom golu Mirta Uznunija u samom finišu gosti su se našli nadomak senzacionalnog remija. Ispostavilo se ipak da je Luis Enrike povukao prave poteze prilikom izmena. Ne samo da je u pravi čas uveo Jeremija Pina, asistenta kod prvog gola, nego je "predvideo" i trijumfalni pogodak Danija Olma, još jednog rezerviste.

Opširnije OVDE.

ŠEFILD VENZDEJ - ČELTNEM (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:1

Poveli su gosti i razljutili Sove. Igrao se četvrti minut kada je Čeltnem načeo mrežu domaćina, ali već u sedmom je Šefild poravnao. Do odmora nije bilo golova, ali se stekao utisak da je samo pitanje vremena kada će Šefild preokrenuti. Taj trenutak došao je posle 13 minuta igre u drugom delu, kada je mrežu gostiju zatresao Gregori. U samom finišu domaćin otklanja sve dileme sa još dva pogotka u 83. i 87. minutu.

OLIMPO - SIRKULO DEPORIVO (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:2

U prvoj 12 minuta pala su čak četiri gola! Gosti su poveli u trećem, domaćin izjednačio za manje od 60 sekindi. Već u 9. minutu 1:2, ali su Olimpu ovoga puta bila potrebna tri minuta da poravna. Ispucali su se i jedni i drugi, usledilo je zatišje sve do 70. minutu, kada je brojne kladioce obradovao Ferejra i pogotkom trasirao put domaćinu ka pobedi.

PORTUGALIJA M19 - R. IRSKA M19 (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:1

Novi poker mladih Portugalaca. Nakon što su četiri spakovali Jermeniji, isti broj golova smestili su i Ircima. Interesantno je da su gosti poveli u 25. minutu i vodili sve do 78, tako da svima koji su verovali u Portugalce nije bilo nimalo lako. Ipak, za tili čas je razlika u kvalitetu isplivala na površinu, pa je favorizovana selekcija postigla poker golova za 17 minuta.

EKSCELZIOR - HELMOND (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:0

Tako se opravdava uloga favorita! Ekscelzior je već u devetom minutu stigao do prednosti, da bi je posle tri minuta igre u drugom delu duplirao. Gosti su retko napadali i pored dva gola zaostatka, osetila se ogromna razlika u kvalitetu, a tačku je stavio El Jakubi u trećem minutu nadoknade. Koliko je domaćin bio ubedljiv govori i podatak da fudbaleri Helmonda nisu uputili nijedan šut u okvir gola za 90 i kusur minuta.

GERNIKA - PENA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Kec, ali daleko teže overen nego što se očekivalo. Gernika se bori za promociju, Pena je na putu da ispadne u niži rang, pa se očekivala rutina domaćina. Ipak, tek u 53. minutu slomio je otpor rivala i poveo, ali nikako nije uspevao da overi trijumf. Nije ipak bilo promene rezultata, pa su svi koji su verovali u pobedu Gernike mogli da odahnu.

NEMAČKA - IZRAEL (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:0

Autoritativni domaćin duel u Nemačkoj sa Izraelom pretvorio je u običan sparing. Sa manje od pola snage Elf je stigao do sedme uzastopne pobede. Tvorci pobede bili su Kaj Haverc i Timo Verner. Rezultat je mogao da podeblja Tomas Miler, ali je promašio penal.

Opširnije OVDE.

HOLANDIJA - DANSKA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 4:2

Holandija ponovo igra fudbal u svom prirodnom modu sastavljenog od talenta, brzine i kreativnih rešenja. Poslali su Holanđani vrlo autoritativnu poruku budućim rivalima na Mundijalu u Kataru, pošto su večeras u sjajnom meču bili bolji od Danske.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

HRVATSKA - SLOVENIJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultati 1:1

Sve je ukazivalo da će Hrvati slaviti gotovo rutinski protiv tima koji im je napravio mnogo problema u kvalifikacijama. Dali su gol na vreme, odigrali odlično drugo poluvreme, stvarali šanse i promašivali. Brdo šansi propustila je selekcija Zlatka Dalić u drugom poluvremenu, posebno u finišu kada je Jan Oblak omađijao zlatnu Dinamovu koku Milsava Oršića. Suviše su ležerni bili u poslednjoj trećini terena Hrvati, pa su na kraju kažnjeni u sudijskoj nadokandi, kada se posle kornera najbolje pred golom Domogoja Livakovića snašao debitant u četi Matejaža Keka, Jaka Bijol.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara