Shutterstock
Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Što više fudbala, to mašala više dobitnih tiketa

Vreme čitanja: 3min | čet. 17.03.22. | 23:15

Pogledajte ko vam je doneo novac 17. marta, a ko vas je prodao

 NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Evo kako ste prošli danas

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

GALATASARAJ – BARSELONA (tip 1, kvota 1,37)  – rezultat 1:2

Barsa je imala svog anđela vodiča u Pjer-Emeriku Obamejanu. Jeste Pedri bio taj koji je majstorskim pogotkom anulirao zaostatak Katalonaca na Bosforu, ali je gol Gabonca bio taj koji je španskom gigantu obezbedio plasman među najboljih osam klubova evropske B produkcije.

Opširnije OVDE

FAJENORD – PARTIZAN (tip 1, kvota 1,48)  – rezultat 3:1

Fajenord će u petak čekati žreb za četvrtfinale Lige konferencije, a Parni valjak će se okrenuti utakmici u Surdulici sa Radnikom. Takva je realnost, daleko je od osam najboljih i u ovom trećem po kvalitetu evropskom takmičenju.

Opširnije OVDE

FAJENORD – PARTIZAN (tip GG3+, kvota 1,95)  – rezultat 3:1

Gledali su crno-beli da odigraju meč u kojem se neće previše potrošiti u jurnjavi sa Fajenordom, u poteri za debelim minusom, ali kada se crta podvuče, bili su bolji nego na svom terenu prošlog četvrtka. Ili, manje loši.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - RENDŽERS (tip 2-3, kvota 2,00)  – rezultat 2:1

Stanković je hrabro postavio igru, Zvezda je napala sa dva klasična špica, uspela u ozbiljne probleme da stavi protivnika, ali je zaostatak od tri gola iz prvog meča ipak bio preveliki.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - RENDŽERS (tip 1, kvota 2,30)  – rezultat 2:1

Fortuna je tako nemilosrdno bila na strani šampiona Škotske tokom ovih 180 minuta fudbala, da je navijačima i igračima prvaka Srbije ostalo samo da se u neverici hvataju za glavu nakon poslednjeg zvižduka rumunskog sudije Ištvana Kovača

Opširnije OVDE.

REN – LESTER (tip 1, kvota 1,95)  – rezultat 2:1

Iako je nakon prvog meča delovalo da je Lester na dobrom putu da se plasira u četvrtfinale (slavio 2:0), umalo da u revanšu od gotovog napravi veresiju. Ipak, Ren nije imao snage za potpuni povratak, pa su produžeci izostali.

PRECRTANO

MONAKO - BRAGA (tip 1, kvota 1,60)  – rezultat 1:1

Braga se u Kneževini maksimalno trudila da umrtvi ritam utakmice sa Monakom koji je u prvom meču u Portugaliji savladala 2:0. Francuskom klubu je ponovo glave došao Abel Ruiz, strelac iz prve utakmice, zbog čijeg je novog gola, ovoga puta sa dvadesetak metara, gost imao ogromnih plus tri.

Opširnije OVDE

LEVERKUZEN - ATALANTA (tip 1, kvota 2,40)  – rezultat 0:1

Atalanta je uspešno preživela gostovanje u revanšu nakon trijumfa u prvom meču (3:2). Leverkuzen je na jurio gol zaostatka iz Bergama i ko zna kakvu bismo utakmicu dobili da je Musa Dijabi, postigao gol početkom prvog ili na startu drugog dela, kada se nalazio u izglednim šansama.

Opširnije OVDE

AZ - BODE (tip 1, kvota 1,50)  – rezultat 2:2

Nema kraja jednoj od lepših fudbalskih priča u aktuelnoj sezoni. Barem ne za sada. Bode Glimt ide korak po korak i pomera granice u Ligi konferencije.

Opširnije OVDE

ROMA – VITESE (tip 1, kvota 1,53)  – rezultat 1:1

U revanš meču osmine finala Lige konferencije sa Viteseom rimski klub je golom Tamija Abrahama u nadoknadi meča izbegao poraz i ujedno produžetke, plasiravši se među osam najboljih u trećem po kvalitetu evropskom takmičenju.


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara