Filip Krajinović (Foto: Reuters)
Filip Krajinović (Foto: Reuters)

Monfis preko Krajinovića do Danila Medvedeva

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.03.22. | 01:03

Srpski teniser poražen u drugom kolu turnira u Indijan Velsu

Broj srpskih tenisera u Indijan Velsu spao je sa trojice na jednog već u trećem danu turnira. Filip Krajinović je u prvom kolu eliminisao sunarodnika Dušana Lajovića, ali je već na narednom koraku i sam završio učešće, pa će makar još neko vreme našu zemlju u Kaliforniji predstavljati Laslo Đere i Miomir Kecmanović (svoje mečeve druge runde igraju nešto kasnije u toku noći, odnosno sutra veče).

Krajinovića je maksimalnim rezultatom za svega 70 minuta savladao Gael Monfis - 6:3, 6:4. Nikako da Filip pronađe recept za iskusnog Francuza. Bio je ovo njihov četvrti međusobni duel, a srpski teniser još nije osetio slast pobede nad 35-godišnjakom. Štaviše, samo jedan set uspeo je da osvoji u okršajima sa Gaelom.

Izabrane vesti

Večeras mu Monfis nije dozvolio da makar malo popravi učinak. U prvom setu razliku je napravio brejk u četvrtom gemu (1:3), mada je u prethodnom i Krajinović brejk priliku da rivalu preotme servis gem.

U drugom ih već nije ni bilo, makar kada govorimo o Krajinoviću. Monfis ih je u narednom setu imao tri, dve u petom gemu nije iskoristio, ali onu jednu iz sedmog nije oprostio, napravio je brejk, što mu je bilo sasvim dovoljno za zakaže duel sa Danilom Medvedevim u šesnaestini finala.


tagovi

Filip KrajinovićGael MonfisATP Indijan VelsIndijan Vels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara