Vladimir Putin krije svoju navodnu ljubavnicu i decu u Švajcarskoj?

Navodna ljubavnica Vladimira Putina Alina Kabajeva, kako pišu američki mediji, krije se u Švajcarskoj sa njihovo četvoro male dece.

Život

Izvor: B92

Utorak, 08.03.2022.

12:50

Vladimir Putin krije svoju navodnu ljubavnicu i decu u Švajcarskoj?
Foto: Profimedia

"Dok Putin vrši napad na Ukrajinu, napadajući nevine građane i izazivajući izbegličku krizu, njegova porodica je skrivena u privatnoj i veoma bezbednoj drvenoj kući negde u Švajcarskoj - bar za sada", piše "Page Six", citirajući neimenovani izvor.

Putinova navodna ljubavnica: Sramotno, a nisu se brinuli zbog Jugoslavije...

Bivša gimnastičarka Kabajeva navodno ima četvoro dece sa ruskim liderom (69), ali njih dvoje to nikada nisu zvanično potvrdili.

Izvori kažu da imaju sedmogodišnje ćerke bliznakinje, koje su rođene u blizini Lugana, u Švajcarskoj, u februaru 2015. Veruje se da imaju i dva sina.

"Alina ima dva mala dečaka i devojčice bliznakinje sa Putinom koji su rođeni u Švajcarskoj", rekao je pomenuti izvor o Putinovoj navodnoj deci sa Kabajevom (38), i dodao da sva deca imaju švajcarske pasoše, a verovatno i ona.

Putin - koji ima još dve odrasle ćerke, Mariju (36) i Katerinu (35), iz svog prvog braka sa bivšom stjuardesom Ljudmilom Škrebnevom - snažno se borio da zaštiti svoju decu od medija.

Putinova bivša žena se preudala za 21 godinu mlađeg, žive u palati koju su sumnjivo stekli

On retko kada javno govori o njima, izazivajući zabunu oko toga koliko dece zapravo ima.

Putin i Škrebneva su bili u braku tri decenije do razvoda 2013. Njihova ćerka Marija je rođena u Lenjingradu 1985. godine, dok je Katerina rođena u Nemačkoj 1986. kada je porodica živela tamo za vreme Putinovog KGB-a.
Foto: EPA-EFE/Yuri Kadobnov
Kabajeva je jedna od najodlikovanijih gimnastičarki u istoriji ritmičke gimnastike, sa dve olimpijske medalje, 14 medalja na svetskim prvenstvima i 21 medaljom na evropskim prvenstvima.

Proglašena je za "najfleksibilniju ženu u Rusiji" i jednom je pozirala naga, umotana u životinjsko krzno, za muški časopis.

Ruske novine "Moskovsky Korrespondent" su 2008. objavile da se Putin razveo od svoje žene i da će se oženiti Kabajevom. Kremlj je demantovao tu priču, a novine su ugašene.

Od Putina na poklon dobila 100 miliona dolara – ko je ljubavnica svetskog lidera?

Međutim, nastavile su se spekulacije o Putinovoj vezi sa bivšom gimnastičarkom, uključujući brojne izveštaje i navode da imaju više dece zajedno. Izvori navode da su se možda čak venčali na privatnoj ruskoj pravoslavnoj ceremoniji.
Foto: Profimedia
Kabajeva je osam godina bila član ruskog parlamenta, a 2014. ju je Kremlj imenovao da vodi državnu Nacionalnu medijsku grupu, sa platom od 10 miliona dolara godišnje.

Ipak, poslednjih nekoliko godina retko je viđena u javnosti. Kabajeva je negirala da uopšte ima dece u julu 2013. godine, usred spekulacija da je rodila ćerku u elitnoj bolnici Sveta Ana u Tičinu, u Švajcarskoj. Zatim se pisalo da je 2019. navodno rodila sinove blizance u porodilištu Kulakov u Moskvi.

Putinu je navodno rodila blizance, a sada se prvi put javno oglasila

Što se tiče Putinove navodne odluke da sakrije svoju porodicu u Švajcarskoj, on je možda potcenio tu zemlju. ocenjuje "Page Six".

Odluka Švajcarske da ne ostane neutralna i da zauzme oštar stav prema Rusiji šokirala je mnoge u međunarodnoj zajednici.

Švajcarski savezni savet saopštio je 28. februara da je zamrznuo imovinu ruskih pojedinaca i kompanija, uz napomenu da "finansijske sankcije protiv ruskog predsednika Vladimira Putina, premijera Mihaila Mišustina i ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova takođe treba da se sprovedu odmah".

Nije sasvim jasno kako bi ove sankcije mogle da utiču na Putinovu decu i Kabajevu, s obzirom da svi navodno imaju švajcarske pasoše, a njegova imovina je pažljivo skrivena.

Dok je Putin ćutao o svojoj deci, njegova bivša supruga ga je nazvala voljenim i brižnim ocem preko veb stranice ruske vlade.

"Ne vole svi očevi svoju decu kao on. I on ih je razmazio, dok sam ja bila ta koja je morala da ih disciplinuje", navodi se u citatu Škrebneve na sajtu.

Nedavno je objavljeno da je Putin sakrio svoju prvu ženu i njihove ćerke u "podzemnom gradu" u Sibiru.

Luksuzni bunker visoke tehnologije nalazi se na planinama Altaj i dizajniran je za zaštitu u slučaju nuklearnog rata, rekao je politikolog Valerij Solovej, koji je od ranije poznat po širenju teorija zavere.

Posmatrači su primetili više ventilacionih tačaka na zemljištu koje okružuje planinsko skrovište, kao i visokonaponsku liniju povezanu sa ultramodernom trafostanicom od 110 kilovolti, što je dovoljno za napajanje malog grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: