Najnovije vesti
Zabava
Vladan Savić iz Magla benda i Jovana Jocić raskinuli

UMESTO VENČANJA - RASKID! Vladan Savić iz "Magla benda": "Imamo ćerku, ali ljubav NIJE BILA DOVOLJNA za opstanak"

Pevač "Magla benda" Vladan Savić oglasio se večeras na društvenim mrežama i naveo da su Jovana Jocić i on raskinuli dugogodišnju vezu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Vladan, Jovana Foto: screenshot
Vladan, Jovana

Vladan Savić je, naime, naveo da će ostati u prijateljskim odnosima.

Vladan sa Jovanom i detetom
Foto: screenshot
Vladan sa Jovanom i detetom

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je on na Instagramu.

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić na pomenutoj mreži.

Malo potom, i Jovana se oglasila ovim povodom.

- Ljudi moji, kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari, vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer, kao što većina zna, imamo Đanđu. Ono što bih zamolila sve medije i ljude koji nas prate je to da nas u vezi ovoga ne kontaktiraju, jer nikakve dodatne komentare nećemo davati. Hvala na razumevanju - navela je Jocićeva.

Njih dvoje su, podsetimo, ćerkicu dobili pre tri godine. U javnosti se u više navrata pričalo o njihovom venčanju, međutim, od toga sada definitivno nema ništa.

Jovana Jocić je, inače, svojevremeno bila u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Jovana i Saša bili su u vezi četiri godine, a raskinuli su 2017.

Pročitajte još

Mnoge je zanimalo zbog čega se Jovana i Vladan ne prate na Instagramu, a pevač je prošle godine objasnio o čemu se radi.

- Ne pratimo se, nikad se nismo ni pratili. Ne znam šta bih odgovorio. Ima tu raznih situacija od ranije. Jednostavno tamo se ne pratimo, ali zapratićemo se. Ako se ne pratimo, to znači kao da nismo zajedno pošto se svi vode socijalnim mrežama. Kao da je važno. Što bih pratio svoju ženu? Po ceo dan sam s njom - rekao je Vladan na televiziji "IDJ", pa se našalio da mu je Jovana bivša verenica, budući da je prošlo više od šest meseci otkako su se verili:

- Mislim bivšu verenicu, veridba traje šest meseci. Sad mi je devojka sa kojom imam ćerku Anđeliju. Tako da nije sve socijalna mreža.

Vladan Savić, Jovana Jocić
Foto: RAS Srbija
Vladan Savić, Jovana Jocić