©Star Sport
©Star Sport

Orlovi se protiv Češke zagrevaju za baraž: Đerona pozvao 19 igrača

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.03.22. | 17:44

Okupljanje rukometne reprezentacije zakazano za 13. mart u Beogradu odakle se kreće put Кragujevca, gde su planirane trenažne aktivnosti u periodu od 14. do 17. marta

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona saopštio je spisak igrača za martovsku EHF nedelju nacionalnih timova i dve prijateljske utakmice sa selekcijom Češke, koje su na programu 18. i 19. marta u Žubriju.

Izabranicima Tonija Đerone ovo će biti kontrolne provere pred baraž za plasman na Svetsko prvenstvo u kojima će se Srbija sastati sa pobednikom dvomeča između Italije i Slovenije u aprilu.

Izabrane vesti

Na spisku se nalaze golmani Dejan Milosavljev (Berlin), Vladimir Cupara (Vesprem), Milan Bomaštar (Ademar), leva krila Nemanja Ilić (Feniks Tuluz), Vanja Ilić (Šatr), pivotmeni Mijajlo Marsenić (Berlin), Dragan Pešmalbek (Nant), Nemanja Ratković (Vojvodina), desna krila Bogdan Radivojević (MOL Pik Seged), Darko Đukić (Vardar), bekovi Petar Đorđić (Benfika), Ilija Abutović (Raj Neker Leven), Uroš Borzaš (Feniks Tuluz), Lazar Кukić (Benfika), Đorđe Đekić (Šartr), Marko Milosavljević (Ademar), Jovica Nikolić (Vojvodina), Miloš Orbović (К Lucern) i Nemanja Zelenović (Gepingen).

Okupljanje reprezentacije zakazano za 13. mart u Beogradu odakle se kreće put Kragujevca, gde su planirane trenažne aktivnosti u periodu od 14. do 17. marta 2022. godine. Svetsko prvenstvo za rukometaše se održava od 11. do 29. januara 2023. godine u Poljskoj i Švedskoj. Nakon martovskih i aprilskih kvalifikacija biće poznato još devet evropskih selekcija koje će se naći na Svetskom prvenstvu 2023. godine.


tagovi

Toni Đeronamuška juniorska rukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara