Avramović: Pobeda stvar ponosa, razbili su nas u prva dva meča 1Foto: Starsport

Aleksa Avramović odigrao je utakmicu karijere u trećem ovoszonskom derbiju i kao retko koji igrač u istoriji duela dva najveća srpska kluba uspeo da za jedno poluvreme ubaci čak 31 poen.

„Iskreno, osećao sam se fenomenalno u drugom poluvrmenu, osećao sam loptu. Uvek sam znao da dam koš, radio sam to i u Španiji i u Italiji. Ima malo i do ponosa, razbili su nas u prve dve utakmice. Odigrali smo sjajno, dobro napadački. Kevin je bio sjajan u prvom, ja u drugom poluvremenu“, rekao je Avramović posle utakmice i nastavio:

„Imao sam lošu nedelju, loše sam trenirao. Razgovarao sam sa trenerom i to mi je vratilo veru. Selektor mi je takođe rekao da mi veruje.  Nisam bio zadovoljan do sada mojim igrama. U prvom delu sezone sam se trudio da odbranom pomognem. Eto, do sada nikada nisam dao osam trojki. Pamtiću ovo veče po trojkama i skandiranju partizanovih navijača meni u čast. To se ne dešava često“, izjavio je plejmeker crno-belih.

On je razjasnio događaj ispred Zvezdine u drugom poluvremenu, koji su mnogi protumačili kao provokaciju i nesportsko ponašanje prema rivalu:

„Izvinio sam se za taj postupak, ako je neko shvatio kao provokaciju. Nikoga nisam hteo da isprovociram, to je bila interna šala između Nebojše Ilića, našeg tim menadžera reprezentacije i mene. Znali smo da igramo derbi i kroz reprezentaciju smo se šalili. Nastavio sam sa njim da se šalim i sada. Nikakva provokacija ni za klupu Zvezde ni za trenera, to nije u mom maniru, izvinio sam se njihovim igračima i to je to“, objasnio je Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari