Utorak, 01.03.2022.

23:09

Udes kod Čačka; teško povređena jedna osoba FOTO

Na magistralnom putu od Čačka ka Kraljevu u mestu Stančići došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila.

Izvor: RINA

Udes kod Čačka; teško povređena jedna osoba FOTO
Foto: RINA

Jedno lice zadobilo je teške povrede opasne po život.

"Do udesa je došlo kada je vozač koji se kretao iz pravca Čačka preticao kolonu vozila i tom prilikom sudario se sa automobilom koji mu je dolazio u susret. Od siline udara vozilo koje je izazvalo sudar odbačeno je u suprotnu traku gde ga je udario kamion", rekao je za RINU jedan od učesnika u ovom udesu.

Dok je trajao uviđaj saobraćaj na ovoj deonici je bio prekinut i formirana je dugačka kolona vozila.

Magistralni put od Čačka ka Kraljevu važi za jednu od rizičnijih deonica na ovom području, a usled neprilagođene brzine često dolazi do saoraćajnih nezgoda.

Ovo nije jedini udes koji se dogodio tokom večernjih sati, jer je na Ibarskoj magistrali u mestu Lađevci takođe došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila i nije bilo povređenih lica.
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: