Aleksandar Stanojević (©MN Press)
Aleksandar Stanojević (©MN Press)

Stanojević: Moj loš odabir ekipe, nisam stavio igrače koji su bili svežiji

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.02.22. | 20:13

Trener Partizana o razlozima poraza u 166. večitom derbiju

Priželjkivali su u Humskoj beg na osam, zadovoljni bi bili i da je ostalo pet, ali razlika u odnosu na Crvenu zvezdu posle 166. večitog derbija iznosi dva boda.

Crvena zvezda je slavila 2:0 na svom stadionu golovima Ohija i Kataija i dobila značajnu injekciju samopouzdanja za nastavak šampionske trke.

Izabrane vesti

S druge strane, Partizan je posle slabog prvog poluvremena u nastavku meča donekle popravio sliku, ali nedovoljno da bi izbegao poraz. Svestan je Aleksandar Stanojević da njegov tim nije odigrao na željenom nivou, pa se posle meča složio s konstatacijom novinara TV Arena Sport da je ovo bilo verovatno najslabije izdanje crno-belih ove sezone.

"Tako je, baš smo loše igrali prvo poluvreme i ušli u utakmicu. Nije bilo intenziteta, ničega. Moj loš odabir ekipe, verovatno nisam stavio igrače koji su bili svežiji. Žao mi je navijača, Zvezda je zasluženo pobedila, mi smo zaslužili nulu za prvo poluvreme. U drugom smo bili bolji, napadali sve vreme, bili odlučniji, ali krenuli smo iz velikog minusa posle prvog dela i to je odlučilo utakmicu", istakao je Stanojević.

Partizanov strateg ne misli da bi pobeda njegovog tima rešila pitanje šampiona za tekuću sezonu.

"Ne komplikuje ovaj poraz šampionsku trku. Nije prijatno kada izgubite derbi, ali bodovno je sve to slično - osam bodova je velika razlika, pet ili dva je slično. Biće borba do kraja", najavio je Stanojević.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara