Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period 28. februara do 6. marta 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus






Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Nećete imati vremena da onako, opušteno sednete I klopate. Ili ćete zaboravljati na hranu pa onda u kasnim popodnevnim ili večernjim satima sve nadoknaditi….i preko toga. Lepo možete sebi otežati varenje ovakvim načinom funkcionisanja. Ili pokvariti stomak neispravnim namirnicama.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je u ovoj sedmici poprilično šaren i u jednom trenutku se može prevagnuti na plus stranu, a već u sledećem – na minus. Ta plus strana uglavnom će donositi strast a minus – ljubomoru, posesivnost, preteranu dramatičnost. I vi lično ćete biti sa velikim oscilacijama raspoloženja – čas strpljivi, puni razumevanja i veseli a čas ćete praskati i nervirati se za sitnicu. Slobodni Ovnovi – ako uspete da sklonite pogled sa posla i obaveza – primetićete više nego zainteresovane osobe oko sebe. Sa njima možete ući u vrlo komplikovane i burne, ali i vrlo, vrlo strasne ljubavne priče. A možda i tajne.

Posao

Obzirom na to koju količinu vi energije, volje i truda ulažete u poslovni segment – bilo bi pravo čudo da vam se to ne isplati u ovoj nedelji, na finansijski ili na neki drugi način. Sigurno je da su vas oni od autoriteta ili sa jakim pozicijama primetili i nemojte da se iznenadite ukoliko od ove nedelje počne da se „šuška“ o vašem napredovanju, promeni posla ili nekim finansijskim beneficijama. Nemojte da se kačite sa saradnicima, a pogotovo onima koji su po godinama ili iskustvu „stariji“ od vas. Zapamtiće vam to.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Previše se energetski trošite. Ukočite malo…..da se ne biste ukočili…

 

BIK

Hrana

Onima koji su otpočeli sa drugačijim režimom ishrane ili se bacili na dijetu u prethodnom periodu – još uvek se ne vide nikakvi spektakularni pomaci. Samo vi polako i ne odustajte – od kraja ove nedelje će vaš napredak biti znatno primetniji.

Ljubav

Partner testira vaše strpljenje na mnogo načina. Ili je previše brižan i zaštitnički nastrojen ili vam pak ponašanjima skakuće po živcima. Zato nije ni čudno što će raspoloženje u vašem odnosu varirati – biće tu i strasti i smeha i zabave, ali će biti i ljubomore i pritisaka i ćutanja. Na sve ovo – vi još imate pritisak kroz posao i stvarno ste ponekad iscrpljeni od svega. Slobodni Bikovi – neko se ozbiljno nameračio da vas zavede i osvoji. Možda će i uspeti u tome ukoliko ne bude previše naporan – jer vi sad nikakav pritisak ne možete da podnesete. U suštini, više će vam prijati društvo, izlasci, opušteni momenti sa prijateljima.

Posao

Konjunkcija Merkura i Saturna u polju karijere govori o ozbiljnim pričama, temama, dogovorima, poslovima i informacijama. U ovoj nedelji može da vas potrefi i finansijska beneficija ili unapređenje. Doduše, ovo govori i o tome da će vam šefovi biti teški kao crna zemlja i da će vas povremeno zaista smarati ponavljanjem jednih te istih priča i kritikovanjem iako nikakvog razloga za kritiku nema. Ili se raspravljajte ili funkcionišite po principu „veži konja gde ti gazda kaže“. Kako god je vama lakše i lepše.

Zdravlje

Grlo, hormoni, želudac i varenje, kosti i zglobovi.

 

BLIZANCI

Hrana

Osećali biste se bolje ukoliko biste izbegavali brzu hranu, konditorske proizvode, konzerve, grickalice. I ako biste proveravali trajnost i ispravnost namirnica. Puno svežeg povrća i voća, kuvano i bareno bez mnogo začina i sa manje mesa.

Ljubav

Iako je vaše raspoloženje generalno gledano bolje, ima situacija u ovoj nedelji koje će vas opterećivati ili smoriti, čak možda učiniti da se u nekom trenutku povučete u sebe da biste razmislili kako da ovo na najbolji način rešite. Partner sa druge strane može biti preosetljiv i pogrešno vas razumeti pa se i on zatvoriti i zaćutati. Da ne bi dolazilo do ovakvih nesporazuma – trudite se da budete otvoreni prema voljenoj osobi. Slobodni Blizanci – uživajte, družite se, opustite se. Prethodni period je bio statičan i čudan i sada vam je potrebno da malo živnete. Ne jurcajte ni u kakve priče, biće vremena. Ne žurite.

Posao

Postoji neka forma pritiska i očekivanja od vas u poslovnom segmentu. Natovarene su vam dosta zahtevne obaveze sa kojima ćete se u početku teško boriti, ali kad jednom „provalite“ sistem – sve će ići znatno bržim tokom. Mozak vam sada radi sto na sat, ideje i kreativnost su tu pa ništa neće biti čudno ukoliko baš u ovoj nedelji pokrenete neki poslovni projekat ili dogovor od kojeg i druga strana i vi mnogo očekujete. Budite korektni u komunikaciji sa šefovima iako će oni biti dosta čudni u ovoj nedelji.

Zdravlje

Manji problemi sa grlom, alergijama, zglobovima….sve po malo ali raznoliko.

 

Veliki ljubavni horoskop za proleće!





 

RAK

Hrana

Vašem organizmu je definitivno potrebno jedno lepo predprolećno čišćenje. I telu i mislima. Telo „čistite“ povrćem, voćem, čajevima, ribom, nekim supicama, čorbicama – generalno gledano – laganijom ishranom. Prijaće vam, pokušajte barem.

Ljubav

Ovu nedelju će obeležiti konjunkcija Plutona, Marsa i Venere u vašem partnerskom polju. No, obeležiće je i mlad Mesec u Ribama. Ovo prvo donosi pritisak, težinu, statičnost i ljubomoru. U krajnjem slučaju donosi ono – niti jedno s drugim, niti jedno bez drugog. Ovo drugo donosi VAMA lično – nadu, lepotu, mir, dubinu, senzitivnost…dobro de, može da vam donese i malo tajnih misli upućenih nekom ko nije pored vas, ali šta sad. U svakom slučaju – nedelja je Rakovima u vezama – u realnosti smor, u mašti – savršeno. Slobodni – neko vas baš baš privlači. Ako popustite – kajaćete se. Ako odolite – kajaćete se.

Posao

Imate velike planove ali možda bi u ovom trenutku bilo najbolje fokusirati se na sređivanje finansija – koliko god da je to u vašoj moći. Ne gomilajte dugovanja i obaveze koje treba regulisati što pre. Tek ulazite u period u kojem ćete moći da se više posvetite planovima i ciljevima. I ova nedelja na radnom mestu protiče u atmosferi pritiska – oko vas su teške i zahtevne osobe koje pokušavaju da vam nametnu svoj način funkcionisanja. Ne nervirajte se, funkcionišite svojim tempom i ne obazirite se na distrakcije.

Zdravlje

Možete se osećati mutno, bezvoljno, statično. Problemi sa alergijama i infekcijama.

 

LAV

Hrana

Sve ono što bi vašem organizmu prijalo baš vam i ne otvara apetit. S druge strane  – grickalice, brza hrana, čak i slatkiši – momentalno učini da vam želudac zakrči. Vaše je da I dalje pokušavate da se makar malo uvedete u red.

Ljubav

Partner vam donosi realnost i svakodnevicu koja vam ne prija. Jovo nanovo, jedno te isto, iste priče, iste stare teme i dileme, neinspirativno, dosadno. Trudi se kao vaše voljeno biće da nešto popravi i da učini da živnete – ali slaba vajda od toga. Vi ste u nekom svom svetu, zamišljeni, zasanjani, zamaštani, povukli ste se u sebe i izigravate ćutologa. Niste na istim vibracijama niti sa istim energijama sada. Nema svađe, ali ima udaljavanja. Slobodni – ako ćete tajnama da se igrate – može. Ako ćete da maštate o nekom idealnom – može i to. Ako će da vam se dopada neko ko je daleko od vas – i to je ok.

Posao

Konjunkcija Merkura i Saturna u polju koje govori o onima preko puta vas – ukazuje da se baš i nećete razumeti sa onima sa kojima sarađujete. Biće suviše teški, zahtevni, suviše kritički raspoloženi ili će vas daviti kao zmija žabu oko sitnica. No, oni vam mogu doneti i ozbiljne dogovore i važne poslovne priče i projekte, pomoći vam oko nekih obaveza ili vam dati podršku za vaše ideje i planove. Obaveze će vam u ovoj nedelji oduzeti poslednji atom snage. Doduše, ima šansi da vam se ovo isplati…

Zdravlje

Problemi sa varenjem, alergijama. Kod starijih – koštano zglobni sistem je osetljiv.

 

DEVICA

Hrana

Neujednačenost  u ishrani i variranje apetita, ali isto tako i potencijalni problemi sa varenjem. Izbegavajte sve ono za šta znate da opterećuje vaš želudac. Trenutno vam najviše odgovara više vrlo laganih I jednostavnih obroka dnevno.

Ljubav

Konjunkcija Sunca i Jupitera i mlad Mesec u partnerskom polju – nova faza u emotivnom životu vam definitivno sledi. E sad – nekom nova faza u smislu produbljivanja odnosa, planiranja budućnosti. A nekom drugom – faza u kojoj će ono što je sakriveno početi da izlazi na površinu. Za ove druge – neko tu nekog laže i prikriva. A možda lažete oboje – i partnera i sebe. No, idu dani – u narednih mesec, mesec i po dana znaćete da li ste u ovoj prvoj ili u drugoj grupi. Slobodne Device – s jedne strane vam se nude strasti. S druge nešto čemu ste se nadali i o čemu ste maštali. Dva putića pred vama, dve osobe….

Posao

Ima da rmbate i da pitate da li ima još. A i da ne pitate, ne brinite ništa – svakako ćete još obaveza dobiti. Nećete baš moći da se mnogo oslonite na one koji su oko vas – oni će gledati da se izmaknu ili da vam obećaju a onda da zaborave – sada sve zavisi od vas. Jeste u zahtevnom periodu ali sa druge strane gledano – ovo je istovremeno i period koji vam donosi važne lekcije, oblikuje vas i čini jačim. Ukoliko vam se u nekom momentu učini da ne napredujete već stagnirate – to je samo trenutna situacija.

Zdravlje

Manje, povremene tegobe koje će vas nervirati i ometati u svakodnevici.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>