©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Ono kada Nole izgubi od 123. na svetu, ali te u život vrate Barsa, Partizan i... Arsenal

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.02.22. | 23:22

Pogledajte ko vam je doneo novac 24. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

NAPOLI - BARSELONA (tip 1+I&1+II, kvota 1,60) - rezultat 4:2 (3:1)

Barselona je večeras odigrala najbolju takmičarsku utakmicu u sezoni, u kojoj je potpuno odučila Napoli od fudbala na stadionu Dijego Armando Maradona i na neočekivano siguran i ubedljiv način stigla do osmine finala LE.

Opširnije OVDE

NAPOLI - BARSELONA (tip GG, kvota 1,58) - rezultat 4:2

Katalonci su igru ekipe Lučana Spaletija učinili potpuno bezidejnom i bezazlenom. Da nije bilo onog prilično srećno dosuđenog jedanaesterca u 23. minutu, Napolitanci gotovo da ne bi opasnije ugrozili slavlje protivnika.

 Opširnije OVDE

ARSENAL - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Ovo je neki novi Arsenal, po mnogo čemu drugačiji od onog na koji smo navikli prethodnih sezona. Nisu ga demoralisale silne intervencije jedne od najboljih odbrana Evrope, koju je uspeo da baci na kolena završnih petnaestak minuta i okrene zaostatak koji je jurio maltene čitavu utakmicu.

 Opširnije OVDE

PARTIZAN - SPARTA P. (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:1

S početka 2022. Partizan deluje kao da se vremenskom mašinom vratio u proleće 1966, kad je na istom mestu isprašio Spartu.

 Opširnije OVDE

SLAVIJA P. - FENERBAHČE (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 3:2

Da veče ne bude turobno po Češku i njene predstavnike postarala se Slavija. Dok jedan deo Praga tuguje, drugi ima dupli razlog za slavlje. Sparta je izbrisana sa evropeske mape, ne i Slavija.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

N. ĐOKOVIĆ - J. VESELI (tip 1, kvota 1,03) - rezultat 0:2

Kvota na Veselog je bila čak 9,00, no ko je imao hrabrosti da odigra na snažog Čeha... Malo ko, praktično niko. Malo tenisera u svetu može da se pohvali da ima pozitivan skor protiv Novaka Đokovića, a jedan od njih je 123. reket sveta – Jirži Veseli koji je u Dubaiju ujedno oduzeo pbvo mesto na ATP listi našem asu na koje će u ponedeljak zasesti Medvedev.

 Opširnije OVDE

BETIS - ZENIT (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:0

Betis je izdržao sve nalete Zenita i odbranio gol prednosti prvog susreta. U dosta skromnoj predstavi podbacio je pre svega domaćin koji se uglavnom branio i za 90 minuta nije uputio udarac u okvir gola. 

 Opširnije OVDE

LACIO - PORTO (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 2:2

Italija se večeras oprostila od jednog predstavnika u Ligi Evrope, pošto je Lacio apsolutno zasluženo izgubio ukupnu bitku sa Portom.

 Opširnije OVDE

DINAMO Z. - SEVILJA (tip GG, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Maksimir je imao šta i da vidi. Pristalice zagrebačkog kluba nisu otišle razočarane kućama, krvarila je Sevilja na maksimirskom travnjaku, naterao ju je Dinamo da pati i strepi.

 Opširnije OVDE

DINAMO Z. - SEVILJA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:0

Upao je Dinamo u slepu ulicu, završio je evropsku odiseju, ali kožu nije prodao jeftino. Natererao je Andalužane da gutaju knedle i pobedom se oprostio od drugorangiranog evropskog takmičenja.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara