Igor Milanović (Star sport)
Igor Milanović (Star sport)

Nova legenda stiže na klupu Novog Beograda: Šapić dovodi Milanovića!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.02.22. | 20:17

Poraz od Crvene zvezde uzrokovao još jednu smenu

Sastavio je Novi Beograd letos vaterpolo Drim tim, ali rezultati do sada nisu bili na nivou očekivanih pa će skupoceni projekat posle igračkih dovesti i još jednu trenersku bombu.

Letos se prvi čovek kluba Aleksandar Šapić odlučio na trenerskoj klupi za svog legendarnog saigrača Vladimira Vujasinovića ali je on platio ceh lošim rezultatima u Ligi šampiona i pogotovo neuspeh u nacionalnom kupu koji je osvojio Radnički. Podneo je neopozivu ostavku i nasledio ga je Dejan Jovović koji će se očigedno kratko zadržati na klupi Novog Beograda pošto će ga smene koštati nedavni poraz od Crvene zvezde u domaćoj ligi.

Izabrane vesti

Specijalizovani grčki mediji i Sportski žurnal večeras javljaju da na klupu Novog Beograda stiže Igor Milanović. Svojevremeno najbolji vaterpolista sveta i jedan od najboljih svih vremena je poslednji trenerski posao imao 2019. godine kada je vodio Crvenu zvezdu.

Pored veličanstvene igračke, Milanović je imao i uspešnu trenersku karijeru. Sa Partizanom je 2011. osvojio Ligu šampiona, a isti uspeh je ponovio četiri godine kasnije sa moćnim Pro Rekom. Posle Partizana i Pro Reka je radio u Galatasaraju i Zvezdi.


tagovi

Igor MilanovićVK Novi BeogradVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara