Ko su Zrenjaninci na izbornoj listi Nada 1Foto: Koalicija NADA

Lista „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju“, koja okuplja Nacionalnu demokratsku alternativu, DSS, Za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti) i Vojislav Mihailović, kandidovala je desetoro predstavnika sa područja Zrenjanina i Žitišta.

Šest predstavnika su članovi Demokratske stranke Srbije, dok je četvoro iz redova monarhista, sedoro je iz Zrenjanina a troje iz Torka, Perleza i Banatskog Despotovca.

Najbolje plasirani je Zoran Sandić, potpredsednik ove stranke iz Zrenjanina, inženjer poljoprivrede i predsednik GO DSS, koji je na desetom mestu.

Kandidati DSS su i dr Siniša Atlagć, sociolog i univerzitetski profesor iz Zrenjanina, koji je na 20. mestu; Dragana Novaković, master menaždmenta iz Zrenjanina, na 84. mestu, Zrenjaninac Vukan Obradović, profesor informatike na 116.mestu; Svetozar Oljača iz Perleza, diplomorani ekonomista koji je 190.na listi i diplomirani ekonomista iz Zrenjanina Mladen pejić, koji je 226. na listi.

Iz redova Monarhista predloženi su Denisa Đurđević, domaćica iz Torka koja je na 109. mestu liste, opština Žitište, zatim Zrenjaninka Zorica Gajić, poljoprivredni tehničar, na 132. mestu,
vaspitačica Slađana Rajlić, Zrenjaninka koja je na 175.mestu i penzionerka Ljiljana Savković, iz Banatskog Despotovca, na 169.mestu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari