Humanitarni tiket u podne: Mirjana Karanović tipuje za Zavod za ravnopravnost polova

Vreme čitanja: 5min | ned. 20.02.22. | 10:30

Sjajna glumica i profesorka očekuje plemeniti dobitak od 105.700 dinara

Mozzartova današnja gošća u Humanitarnom tiketu u podne je naša poznata pozorišna, filmska i televizijska glumica Mirjana Karanović. Ova Beograđanka, diplomirala je glumu na FDU u prestonici u klasi profesora Milenka Maričića. Sa dvadeset tri godine dobila je debitantsku ulogu u filmu „Petrijin venac“ koju je fantastično odigrala. Pet godina kasnije, Emir Kusturica je angažuje u filmu „Otac na službenom putu“, nakon čega je njeno ime svetski poznato. Igrala je u velikom broju filmova i serija. U filmu „Grbavica“, iz 2005. godine, Mirjana je u glavnoj ulozi samohrane majke Esme. Film je osvojio brojne nagrade, među kojima i nagradu Zlatni medved. Njena pozorišna karijera je takođe veoma uspešna. Igrala je u čuvenim predstavama kao što su „Mrešćenje šarana“, „Gospođa ministarka“, „Drama o Mirjani“. U svojoj karijeri dobila je veliki broj nagrada od Dobričinog prstena, preko Sterijine nagrade, Zlatne arene, nagrade Žanke Stokić i mnogih drugih. U poslednje vreme gledali smo je u filmu “Dnevnik Dijane Budisavljević”, serijama, “Porodica”, “Advokado”, “Ubice mog oca”, “ u filmu “Toma”, “Apsurdni eksperiment”…

Na Akademiji umetnosti, 2001. godine izabrana je za vanrednog, a od 2007. godine i redovnog profesora. U tri mandata bila je i dekan fakulteta. Aktivno igra u pozorištu i na filmu, a od ove godine je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Veliki je borac za ljudska prava, protivi se svakoj vrsti diskriminacije nacionalne, verske, rasne, socijalne i aktivno učestvuje na organizovanim antiratnim protestima.

Izabrane vesti

Naša plemenita učesnica u Humanitarnom tiketu u podne potencijalni dobitak je usmerila za Zavod za ravnopravnost polova, na svetski dan socijalne pravde.

Početna stanica je u Premijer ligi, LIDS – MANČESTER JUNAJTED. Đavoli imaju 43 poena, 20 manje od Sitija, a isto toliko više od Lidsa. Domaći su poslednju utakmicu izgubili od Evertona sa 3:0 dok je Junajted u međusobnom okršaju slavio sa 5:1. Mančester je svoj poslednji meč dobio sa 2:0, a u duel ulazi bez trojice igrača. Lids možda i bez sedam.

KI 2”.

Druga i četvrta stanica su u Bundesligi, u 15:30 igraju BAJERN i GROJTER dok u 17:30 sastaju se dve Borusije, DORTMUND – M’ GLADBAH. Pod znakom pitanja je nastup šestorice Bavaraca, a gostima sigurno izostaju četvorica. Gosti su ubedljivo na poslednjoj poziciji, imaju 13 bodova, Bajern je lider sa 52, šest više od Milionera. Pet puta Bajern je dobio Grojter, najubedljivija pobeda sa 6:2. U Ligi šampiona Bajern se nije proslavio, odigrao je 1:1 sa Salcburgom dok je svoju poslednju utakmicu Grojter dobio. U duel dve Borusije Milioneri ulaze sa viškom od 20 bodova. Međutim, u Ligi Evrope Dormund je doživeo poraz od 4:2, ali je stradao Berlin, bilo je 3:0. Union je dobio Menhengladbah sa 2:1, pa je Borusija M. odigrala nerešeno i potom dobila sa 3:2.

“Na Bajern pokušavam sa prelazom PK 1-1, a na duelu dve Borusije očekujem golove, UG 3+”.

Selimo se na Pirineje, VALENSIJA – BARSELONA. Slepi miševi imaju deficit od devet bodova u odnosu na Barsu. Katalonci su poslednje dve utakmice dobili, pa dve remizirali. Valensija ima poslednji trijuf, a pre toga dva remija i poraz.

KMB I1-3&II1-3”.

Naša gošća dobrotvorno tipovanje okončava na Apeninima, INTER – SASUOLO. Rivalima nedostaje po petorica fudbalera. Klub iz Milana ima 24 boda više od rivala, tri puta je slavio, ali je izgubio od Liverpula sa 2:0. Sasuolo je podelio bodove sa Romom, bilo je 2:2 na poslednjih 90 minuta.

KMB I1-3&II1-3”, završava plemenito tipovanje MIRJANA KARANOVIĆ koja očekuje potencijalni dobitak od 105.700 inara.

Našu gošću upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem MOZZARTA.

Za UDUS smo donirali tri i po miliona. Pomogli smo snimanje ostvarenja “Južni vetar”, “Ubice mog oca”, “Idigo Kristal”, “Složna braća – Nova generacija”, “Žigosani u reketu”… Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na BU. Takođe, bili smo, a i trenutno smo sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, KK Mege. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 22.706.252 dinara. Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo ravno 90 košarkaških igrališta. Poslednji je poneo ime legendarnog i rano preminulog Bobana Petrovića.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece “4+”, Ljubinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com



tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara