Saša Lukić (Torino) i Adrijan Rabio (Juventus)
Saša Lukić (Torino) i Adrijan Rabio (Juventus)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Juve hvata bika za rogove

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.02.22. | 11:29

Pročitajte nekoliko predloga za 18. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Schalke - Paderborn
ID: 6182551

U vrhu tabele Druge lige Nemačke prilična je gužva. Šalke je među šest klubova koji se ravnopravno bore za promociju, dok njegov lokalni rival Paderborn vreba šansu da se umeša u trku za plej-of. Ovde nijedan ishod ne bi bio iznenađenje, ali domaćin ipak dobija naše poverenje.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Bournemouth - Nott.Forest
ID: 6182352

Bornmut se u prošlom kolu namučio na gostovanju Blekpulu. Gubio je sa 1:0 do 86. minuta, ali je zahvaljujući golovima Džamala Lova i Sirikija Dembelea došao do nova tri boda, koja su ga zadržala u borbi za lidersku poziciju. I Šumari igraju dobro, ali kec je nešto izgledniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Mainz - Leverkusen
ID: 6182580

 

Leverkuzen je u sjajnoj formi (remi i četiri vezane pobede) i Majncu će biti potrebno obilje sreće da izbegne prvi poraz kod kuće od početka oktobra, a pritom mu ni tradicija nije saveznik. Kvota na Verkself je i te kako vredna rizika, ali ako nemate hrabrosti odaberite 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Elche - Rayo Vallecano
ID: 6182347

 

Elće od početka decembra nema prvenstveni poraz na svom terenu (tri pobede i remi), a čak je i u Kupu kralja prilično namučio ekipu Reala, koja ga je dobila tek u produžecima. Rajo Valjekano je vezao tri neuspeha u različitim takmičenjima, pa ćemo se usuditi da predložimo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (3)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Athlone - Waterford
ID: 6182331

Danas u Republici Irskoj startuju i prvoligaši i drugoligaši, pa je utakmica koje ne bi bilo loše da preskočite na pretek. Ipak, ova se ističe jer su gosti pre tri meseca ispali iz Premijerne divizije i to posle doigravanja sa UCD-om, pa sumnjamo u njihovu psihološku stabilnost.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Torino
ID: 6182329

Juventus u utorak gostuje Viljarealu u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i za mentalnu stabilnost ekipe Maksa Alegrija bilo bi veoma loše da izgubi večerašnji gradski derbi. Torino će kao i uvek biti motivisan, ali forma mu je u padu (dva poraza), pa gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Boavista - Benfica
ID: 6182344

S obzirom na to da Benfika zaostaje deset bodova za liderom Portom, bilo bi preterano reći da je remi Zmajeva sa Sportingom ulio nadu Orlovima. Jeste da do kraja ima još mnogo da se igra, ali to se zaista veoma teško stiže. No, gosti ovaj meč moraju da dobiju, možda uz 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Gent - RFC Seraing
ID: 6182360

Sereng nije slučajno pri dnu i iskreno bi nas začudilo da probuđeni Gent posle Klub Briža i Eupena ne “uzme meru” i crveno-crnima i uveća izglede da se dokopa Top 4 grupe. Gosti ne primaju mnogo golova, ali sada bi moglo da dođe 2-4, pa je i kombinacija veoma primamljiva.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.67)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara