Mateus (©Reuters)
Mateus (©Reuters)

Kolega Lotar: Moj posao kao novinara je da ocenjujem

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.02.22. | 18:45

Lete strelice na relaciji Mateus – Salihamidžić

Još jedna bleda partija Bajerna, samo remi sa Salcburgom u Ligi šampiona (1:1) i novi talas kritika od Lotara Mateusa, legende bavarskog kluba i nemačkog fudbala.

Na njegovom udaru našli su se Dajot Upamekano i Lukas Ernandez, za koje kaže da ne igraju u skladu sa novcem koji je za njih dat.

Izabrane vesti

Ali, što više Lotar kritikuje, to sve više nervira čelnike Bajerna, koji teško podnose sve što nije tapšanje po ramenu. Sportski direktor Hasan Salihamidžić je imao odgovor Mateusu.

Naravno da je Lotar imao nešto da kaže. Naravno, jer on je stručnjak. Mi podržavamo naše igrače i pričamo sa njima, a baš me briga za to što Mateus govori“, rekao je Salihamidžić.

Ali, „kolega“ Lotar, koji radi kao stručni sagovornik za nemačke televizije, a ima i kolumne u novinama, poslao je novu strelicu ka Salihamidžiću.

Moj posao kao novinara je da ocenjujem igre. Hasan, Julijan Nagelsman i Džošua Kimih su sami potvrdili da Bajern nije igrao dobro. Hasan oseća pritisak, jer nosi odgovornost za tim koji je napravio, pogotovo se to odnosi na defanzivu. Kada su Ernandez i Upamekano u pitanju, njihova cena i igre koje prikazuju ne idu jedno s drugim. Odbrani nedostaje brzine, a to se pogotovo vidi da Dejvis ne igra. Hasan ne želi samo da odbrani tim, nego i samog sebe, jer je on zadužen za transfere. Razumem to“, poručio je Mateus.


tagovi

Lotar MateusBajern MinhenHasan Salihamidžić

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara