Fudbal

Embapeu oko milion evra sedmično

Embapeu oko milion evra sedmično
Foto: Tanjug/AP/Mićel Euler | Embapeu oko milion evra sedmično

Čelnici PSŽ-a ne odustaju od napadača Kilijana Embapea i kako stvari stoje mladi Francuz bi uskoro mogao da dobije novu ponudu "prinčeva" koja bi mu garantovala platu od oko milion evra sedmično.

Ovu informaciju objavio je "The Independent" i ako se ispostavi kao tačna Embape će imati priliku da postane najplaćeniji fudbaler svijeta. Naravno ukoliko pristane da produži ugovor sa PSŽ-om koji se grčevito bori da u svojim redovima zadrži jednog od najboljih mladih napadača svijeta.

Embapeu na ljeto ističe ugovor i kao slobodan igrač bi napustio PSŽ. On u teoriji već sada može da potpiše predugovor sa novim klubom, a već neko vrijeme se spominje da će mu naredna destinacija biti Real Madrid. Naime, španski klub je prošlog ljeta u Pariz slao ponude vrijedne skoro 200 miliona evra, ali su "prinčevi" odlučili da ih ne prihvate.

Koliko je bitan za klub moglo je da se vidi i u utorak u prvom meču osmine finala Lige šampiona kada je pogotkom u sudijskoj nadoknadi vremena donio pobjedu ekipi upravo protiv Reala. Nakon meča je još jednom ponovio da još nije prelomio oko nastavka karijere, te da je fokusiran na PSŽ. "The Independent" sada piše da Embape ozbiljno razmatra novu ponudu koju su pred njega stavili bogati vlasnici PSŽ-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije