BALOTELIJEVA TIHA PATNJA: Duh Zlatana ušao u Super Marija, pogledajte na koji način je otkrio šta ga muči već četiri godine
Foto: Profimedia

italijan iskren

BALOTELIJEVA TIHA PATNJA: Duh Zlatana ušao u Super Marija, pogledajte na koji način je otkrio šta ga muči već četiri godine

Fudbal -

Italija je prošlog leta osvojila Evropsko prvenstvo pobedivši na Vembliju Englesku nakon penala, a sve bi za Azure bilo lakše da su na raspolaganju imali "skromnog" Marija Balotelija.

Napadač koji je poslednju utakmicu za nacionalni tim odigrao u julu 2018. godine u Ligi nacija protiv Poljske, veruje da je Roberto Manćini selektor Italije imao problem jer nije mogao da računa na njega.

Njegove reči mnoge će verovatno podsetiti na stil Zlatana Ibrahimovića koji ne propušta priliku da o sebi priča u superlativima.

- Nisam pratio Italiju tokom Evropskog prvenstva, boli da gledam njihove utakmice, a da nisam sa njima. Osvojili su trofej bez mene i potpuno su ga zaslužili. Sigurno da sam bio spreman da igram još lakše bismo ga osvojili - poručio je Mario Baloteli.

Tridesetjednogodišnji Italijan je radio sa Manćinijem na početku karijere u Interu, kasnije i u Mančester sitiju.

- Volim Roberta Manćinija previše i on ne zaslužuje ništa slično što mu se dešavalo u prošlosti. Pričamo često i uvek mi govori da naporno radim i da pokušavam da napredujem u nekim aspektima.

Baloteli se nada da bi uskoro mogao ponovo da obuče dres reprezentacije, a prvu priliku će imati krajem marta kada će Italija igrati u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo. Prvi protivnik je Severna Makedonija, a u slučaju pobede Italijani će igrati protiv boljeg iz duela Portugala i Turske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track