Veljko Paunović (©Reuters)
Veljko Paunović (©Reuters)

Paunović se otvorio posle protesta navijača: Atmosfera u Redingu je od početka negativna (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.02.22. | 03:30

“Potrebni su na zajedništvo, jedinstvo i podrška”, kaže srpski strateg

Predočeno je Veljku Paunoviću da ga u Redingu čeka “pakao” i da će trenerski posao na Ostrvu biti sve samo ne posao iz snova. Prihvatio je srpski stručnjak izazov, zasukao je rukave i prionuo na posao. Ali, gde god pođe zabasa u slepu ulicu.

Reding je remijem sa Piterboro junajtedom - odigrali 0:0 - prekinuo niz od osam uzastopnih poraza, zadržao se u bezbednoj zoni, ali to bi moglo da se promeni čim tim Darena Fergusona, sa kojim je 24. kolu Čempionšipa podelio bodove, odigrao zaostali meč. Osvajanje boda nije umirilo navijače, bes kulja iz pristalica Rojalsa.

Izabrane vesti

Situacija je blizu da eskalira, došla je do granice pucanja i neće biti iznenađenje ukoliko Veljko Paunović u skorije vreme spakuje gofere i pokupi se sa Madejski stadiona. Posle remija navijači su ga čekali da na redovnom “intervjuu”, da prozbore i oni koju sa srpskim strategom. Paunović se nije pojavio...

Takav potez još više je razljutio navijače, čačnut im je živac, pa su opkolili klupski autobus posle utakmice. Celokupni “repertoar” posle remija sa Piterborom naveo je Veljka Paunovića da se otvori i plasira samo delić problema sa kojima se suočava.

“Od prvog dana smo se nosili sa poteškoćama. Negativna energija oko kluba je očigledna, na stranu rezultati koje ostvarujemo. I pre nego što je počela sezona rečeno mi je da će preda mnom biti teška godina, da sam tu da pomognem timu i nastavim projekat... Bio sam oduševljen što ću raditi znajući da me ne očekuje nimalo lak zadatak”, rekao je Paunović i dodao: 

“Dajem sve od sebe. Tim se skupio, zbili smo redove i konačno zaustavili dug niz poraza. To je ono što je pozitivno. Potrebni su na zajedništvo, jedinstvo i podrška”.

O problemima unutar kluba je progovorio, ali je po pitanju navijača i njihovog negodovanja ostao suzdržan.

“Svi smo frustrirani, ali nemam komentar na proteste navijača”.



tagovi

RedingČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara