Naprednjaci predali liste kandidata za odbornike za lokalne izbore u Majdanpeku i Kladovu 1Foto: J. B. K.

Dan nakon što je predsednik Narodne skupštine, Ivica Dačić, raspisao lokalne izbore u desetak gradova i opština u Srbiji, među kojima su i Majdanpek i Kladovo. jutros i tokom prepodneva, izbornim komisijama ove dve opštine u Borskom okrugu, naprednjaci su predali liste kandidata za odbornike u lokalnim Skupštinama.

Danas, tokom prepodneva predstavnici Srpske napredne stranke u Majdanpeku predali su Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za predstojeće vanredne lokalne izbore raspisane za 3. april.

Na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” je 31 kandidat za odbornike, koliko odborničkih mesta ima u lokalnom parlamentu. Podnosilac liste je Srpska napredna stranka, rekli su nam u opštinskoj Izbornoj komisiji.

Prva na listi je master učiteljica Ivana Srbulović, doskorašnja zamenica predsednika Skupštine opštine Majdanpek.

Kladovski naprednjaci su jutros predali listu kandidata za odbornike u opštinskoj Skupštini koju je, kako Danas, saznaje, Izborna komisija opštine Kladovo i potvrdila nešto iza podneva.

Prvi na listi na Saša Nikolić, doskorašnji predsednik opštine, a sada predsednik Privremenog organa opštine Kladovo. Na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” je 28 kandidata za odbornike, koliko broji saziv kladovskog lokalnog parlamenta.

U Negotinu su lokalni izbori održani prošle godine, a SNS je već prikupila predviđeni broj potpisa za listu za narodne poslanike.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari