Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.02.2022.

09:30

Čelnici PSŽ-a pretili sudiji u poluvremenu meča sa Realom?!

Pari Sen Žermen je uspeo da savlada Real golom Kilijana Mbapea u 94. minutu i tako stekne prednost pred revanš u Madridu u dvomeču osmine finala Lige šampiona.

Izvor: SS

Autor: SS

Čelnici PSŽ-a pretili sudiji u poluvremenu meča sa Realom?!
EPA-EFE/Ian Langsdon

Sa te strane sve je čisto, ali španska "Marka" (inače naklonjena Realu) jutro nakon meča piše o navodnom skandalu koji se desio u poluvremenu pariskog duela.

Naime, novinar Mihel Anhel Toribio je objavio da su čelnici PSŽ-a ušli u svlačionicu sudija i direktno pretili italijanskom arbitru Danijeleu Orsatu.

"Al Kelaifi i Leonardo su sišli dole na poluvremenu kako bi pritisnuli Orsata zbog suđenja u prvom poluvremenu. Tom događaju su svedoci bili ljudi iz UEFA", tvrdi Toribio.

Navodno su Orsatu skrenuli pažnju da je loše vodio utakmicu do tada.

Primedbe na suđenje imao je i Karlo Ančeloti posle meča.

"Imali smo dvojicu fudbalera kojima je pretila suspenzija i obojica su 'pali'. Iskreno, oba kartona su mi delovala premlako, kao poklon rivalu. To sam i rekao sudiji. Idemo dalje, zamenićemo igrače koji neće igrati", rekao je Ančeloti misleći na Kazemira i Ferlana Mendija koji neće igrati u revanšu.

Ako je ovo zaista tačno, UEFA bi trebalo da pokrene istragu ovim povodom, no videćemo šta će se dešavati, budući da ima još dosta vremena do revanša u Madridu 9. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu