Uređenje doma

Pet malih stvari koje će promeniti enterijer spavaće sobe

Spavaću sobu možemo da promenimo sa tako malo elemenata.

Utorak, 15.02.2022.

13:24

Izvor: B92

Pet malih stvari koje će promeniti enterijer spavaće sobe
Foto:Photographee.eu/Shutterstock

Podeli:

Kako izgleda vaša spavaća soba? Koje želje izaziva kod vas – da se prepustite strasti i zdravom snu ili završite godišnji izveštaj bez rastanka sa laptopom posle posla?

Enterijer spavaće sobe

Verujemo da postoji samo jedan tačan odgovor – prvi, pa smo odlučili da razgovaramo o jednostavnim načinima da ovo mesto u kući učinimo što udobnijim i pretvorimo ga u ljubavno gnezdo.

Greške u sređivanju doma koje samo koštaju novca i vremena

Posteljina prijatna za kožu

Svila, saten ili kuvani pamuk su najbolje opcije. Veoma su prijatni za telo, izgledaju odlično i daju prostoru poseban komfor. Izaberite neutralne svetle nijanse – mlečne, kremaste ili se oslonite na duboke i bogate nijanse – plave, antracitne. Još jedna ideja – treba kombinovati različite boje u jednom kompletu.

Pet saveta koji će vam pomoći da mali stan učinite funkcionalnim i vziuelno prostranim

Sveće

Prelepe mirisne sveće su posebna vrsta umetnosti i zadovoljstva.

Jastuci i prekrivači

Još jedan važan detalj. Kombinujte različite teksture i boje, otiske i oblike – nema ograničenja.

Osvetljenje

Viseće i noćne lampe mogu da transformišu celu sobu – važno je uzeti u obzir ne samo njihov dizajn, već i ton svetlosti koji daju. Poželjno je toplo ili neutralno svetlo.

Cveće

Prelep buket rezanog cveća ili raskošno zelenilo sobne biljke – izbor je na vama. Zapamtite da nisu sve biljke podjednako bezbedne za spavaću sobu: spatifilum, hlorofitum, sanseverija i geranijum su idealan izbor za mesto na kome spavate i odmarate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare