Vesti

0

Vesić: Slušao sam i ranije da će opozicija pobediti u Beogradu, pa je gubila ubedljivo

Autor: SA

Izvor: Beta

Vesić: Slušao sam i ranije da će opozicija pobediti u Beogradu, pa je gubila ubedljivo

Izvor: Beta/BEOINFO/MO

Zamenik šefa Izbornog štaba Srpske napredne stranke (SNS) i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao da je "i 2014. i 2018. godine slušao tu priču" da su najveće šanse opozicije na izborima u glavnom gradu i da će doći do smene vlasti "pa je ta ista opozicije u Beogradu izgubila ubedljivo".

"Narod jedini ima pravo da odluči ko će u njegovo ime da vrši vlast u narednom periodu. Kada naši protivnici to nauče i kada ne budu bili uvereni da na vlast mogu da dođu na ulici ili da može da ih postavi neka ambasada, možda će imati više uspeha", rekao je Vesić za Blic.

Na pitanje gde vidi sebe posle izbora, on je rekao da njegov rad u kampanji nema veze sa bilo kakvom budućom funkcijom, niti bi ikada sebi dozvolio da time uslovljava svoju stranku.

"Kada i ako pobedimo na izborima videćemo kako moja stranka vrednuje moj dosadašnji rad. Nisam lovac na funkcije", rekao je Vesić.

On je naveo da može da radi samo konkretne stvari za građane jer želi da se vidi rezultat njegovog rada, "kao sada u Beogradu".

"Da li će se to dogoditi posle izbora, nije pitanje koje treba da bude upućeno meni", rekao je Vesić.

On, rekao je, očekuje da će SNS republičku i lokalnu listu predati u sredu, između 19.00 i 20.00 časova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR