Foto: Starsport
Foto: Starsport

Nova promena trenera među superligašima: Gaćinović napustio Spartak

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.02.22. | 20:50

Strateg posle poraza na prolećnoj premijeri podneo ostavku

Poraz od Radnika (0:2) na prolećnoj premijeri bio je povod šefu stručnog štaba Spartaka Vladimiru Gaćinoviću da podnese ostavku, te će Subotičani u završnicu sezone ući bez stratega koji ih je vodio u jesenjem delu sezone i tokom zimskih priprema.

Izabrane vesti

"Vladimir Gaćinović nakon današnje utakmice podneo je ostavku na mestu šefa stručnog staba. Zahvaljujemo se našem Gaći na svemu što je uradio za naš klub i želimo mu puno sreće u nastavku karijere. Uskoro će biti predstavljen novi šef stručnog štaba", naveo je superligaš u zvaničnom saopštenju.

Odlazak iskusnog fudbalskog radnika sa klupe Spartaka njegovom nasledniku ostaviće zahtevan zadatak imajući u vidu da su Subotičani istakli pred nastavak sezone borbu za plej-of i eventualni izlazak u Evropu, a da će novi šef strule preuzeti tim nakon odrađene doselekcije i priprema.

Podsetimo, na severu Srbije su se tokom pauze dogodile brojne promene u igračkom kadru, te je Spartak sa deset novajlija ušao u nastavak trke. Planove Golubova već na prvom koraku pokvarili su Surduličani koji su pogocima Viktora Lukića i Vuka Mitoševića stigli do celog plena.

Rastankom Gaćinovića i Spartaka nastavljen je niz promena na klupama superligaša. Tokom jeseni bilo je gotovo nemoguće pobrojati sve promene, a u istom stilu nastavljeno je i u 2022. godini nakon što je niz pokrenuo Radnički 1923. Kragujevčani su se posle odrađenih priprema, neposredno pred početak drugog dela sezone, rastali sa Zoranom Milinkovićem i poverenje ukazali Nenadu Lalatoviću.



tagovi

Vladimir GaćinovićSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara