Priznao sudu da je pijan tukao taksistu

Muškarac M.R. priznao je danas na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je sinoć pijan tukao taksistu na Vračaru.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.02.2022.

18:39

Priznao sudu da je pijan tukao taksistu
Depositphotos/suwannar1981

On je taksistu napao jer je odbio da ga vozi, navodeći pritom da mu je žao što je to uradio.

Nakon toga tužilaštvo mu je ukinulo meru zadržavanja i pustilo ga da se brani sa slobode, jer nisu postojali zakonski razlozi za predlaganje pritvora.

M.R. je prethodne večeri najpre zadržan u prekršajnom postupku radi trežnjenja, a prema navodima krivične prijave, tereti se za krivično delo nasilničko ponašanje.

On je, kako se sumnja, pijan sa dva promila alkohola u krvi ušao u taksi vozilo na Vračaru, ali mu je taksista rekao da već ima naručenu vožnju i da mora da napusti vozilo.

M.R. je odbio to da učini, pa je taksista ugasio vozilo i izašao iz njega, nakon čega je on izašao za njim i počeo da ga udara.

Prolaznici su uočili šta se dešava i pokušali da odbrane taksistu, dok su neki očevici telefonom snimili događaj.

U daljem toku postupka tužilaštvo će narediti neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, ispitati oštećenog i ostale svedoke, te preduzeti druge dokazne radnje potrebne za donošenje odluke, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: