Aleksandar Stojanović (Starsport)
Aleksandar Stojanović (Starsport)

Partizan raskinuo saradnju sa bivšim reprezentativcem

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.02.22. | 14:30

U drugom delu sezone ekipa Nenada Maksića igraće bez iskusnog desnog beka Aleksandra Stojanovića

Nekadašnji reprezentativac Aleksandar Stojanović i rukometni klub Partizan sporazumno su raskinuli saradnju, prenosi Balkan-Handball. Iskusni desni bek je stigao u Humsku prošlog leta, pomogao je ekipi u prvom delu sezone, a u nastavku će tim Nenada Maksića igrati bez njega...

Najbolju partiju pružio je u 13. kolu ligaškog dela kada je Šamotu ubacio šest golova. Na tri utakmice je imao po četiri pogotka - protiv Rudara i dva puta protiv Spartaka, a ostale partije su bile slabije.

Izabrane vesti

U Partizan je stigao sa devetogodišnjim iskustvom igranja EHF Lige šampiona, a za reprezentaciju naše zemlje igrao je na SP u Hrvatskoj 2009. i Evropskom prvenstvu naredne godine u Austriji.

Na početku profesionalne karijere igrao je za Vrbas, a posle toga je bio član Vardara, Celja, Kopera, Metalurga, Kadetena sa kojim je godinama igrao u Ligi šampiona. Posle Švajcarske igrao je u Mađarskoj, Turskoj i Francuskoj, a tokom prethodne dve sezone nastupao je za niški Železničar (27 utakmica – 141 gol u protekloj sezoni).

 


tagovi

aleksandar stojanovićRK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara