');
Najnovije vesti
Zabava
ONA JE NOVA UČESNICA "ZADRUGE" Otkrila sve o svom odnosu sa Ša: "Čuli smo se svaki dan po 5 puta, mnogo mi se sviđa"

ONA JE NOVA UČESNICA "ZADRUGE" Otkrila sve o svom odnosu sa Ša: "Čuli smo se svaki dan po 5 puta, mnogo mi se sviđa"

Makedonka Monika Jovanovska nova je učesnica "Zadruge 5". U pitanju je devojka iz Skoplja koja do sada nije bila poznata javnosti, ali je pre izvesnog vremena otpočela platonsku vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je često pominje u "Zadruzi".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Monika Jovanovska Foto: screenshot tv pink / screenshot
Monika Jovanovska
Monika Jovanovska
Foto: screenshot tv pink / screenshot
Monika Jovanovska

Monika je od večeras i zvanično zadrugarka, a na početku je u studiju otkrila neke detalje o sebi.

- Iz Skoplja sam, imam 21 godinu, slobodna sam, nemam dečka. Studiram, ali sad sam na pauzi zbog rijalitija, studiram marketing menadžment - rekla je ona, a onda govorila o svom odnosu sa Ša, koji uporedo ima i turbulentan odnos sa bivšom devojkom Tarom Simov.

Pročitajte još

- Upoznali smo se preko Instagrama u decembru 2021. Ja sam njemu prva poslala poruku, on je odmah odgovorio. To je bilo mesec dana pre njegovog ulaska u "Zadrugu 5". Nakon toga smo svaki dan po 5, 6 puta dnevno pričali preko video poziva. Nismo se videli, trebalo je da dođe u Skoplje, ali je ušao u "Zadrugu". Očekujem svašta, jer on je drugačiji kad je dobar sa Tarom i kad nije. Jednom smo se posvađali i ja sam rekla 'ako se pomiriš sa Tarom ne javljaj mi se', ali ja ipak to ne mogu, jer mi se on mnogo sviđa. Hoću da se borim za njega, ali ako on neće meni je to ok - rekla je Monika.

Ša, Tara
Foto: screenshot
Ša, Tara

Ona se potom osvrnula na Taru Simov.

- Ličimo jedna na drugu, ali ja imam više žensku energiju, a ona mušku. Taru ne poznajem, jednom sam je videla u kafiću u Skoplju - rekla je Monika, koja je imala priliku da vidi Simovu koja je posećivala Skoplje, budući da joj tamo živi otac.

VIDEO: Tara Simov i Dalila Dragojević u žestokom sukobu zbog Dejana i Ša