Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
HAOS U NOĆNOM KLUBU U BANJALUCI Radnici obezbeđenja naneli teške povrede maloletniku, a onda su njegovi prijatelji napali konobare

HAOS U NOĆNOM KLUBU U BANJALUCI Radnici obezbeđenja naneli teške povrede maloletniku, a onda su njegovi prijatelji napali konobare

Pravi haos dešavao se u noći između petka i subote u noćnom klubu "Prestiž" kada su se desile dve tuče, a tom prilikom maloletnik je zadobio veoma teške povrede i smešten je na UKC Republike Srpske.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
policija-ilustracija-rs Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
policija-ilustracija-rs

Policiji je danas oko 1.25 prijavljeno da su izbacivači Siniša B. i Mladen D. počinili krivično delo telesna povreda, piše Srpskainfo.

– Nadležnoj policijskoj stanici, u 55 minuta iza ponoći prijavljeno je da je u toku tuča više osoba ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci. Izlaskom na lice mesta, utvrđenom je da su S.B. i M.D., radnici obezbeđenja ugostiteljskog objekta, naneli telesne povrede trojici maloletnika – rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Jedan od maloletnika je zbrinut na Univerzitetski – klinički centar Republike Srpske i ima veoma teške povrede.

Takođe, iste večeri u 3.25 policijski službenici su postupili po prijavi da je u istom ugostiteljskom objektu došlo do nove tuče.

– Na licu mesta utvrđeno je da su i N.R., D.D. i V.V. fizički napali dva konobara navedenog ugostiteljskog objekta. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo „Telesna povreda“ svi su uhapšeni – pojasnila je Mučibabićeva.

Pročitajte još

O oba događaja je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Rad po navedenim predmetima je u toku.

Kako Srpskainfo saznaje, do drugu tuče je došlo kada su se vratili prijatelji od maloletnika i napali konobare.

Konobari su zadobili lakše povrede.