Saša Ilić (@Reuters)
Saša Ilić (@Reuters)

Saša Ilić: Niko ne može da mi objasni zbog čega dva žuta... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.02.22. | 21:39

Sporan gol Milana Pavkova?

Mnogi će se složiti da konačan rezultat utakmice Crvena zvezda - Čukarički (3:0) ne oslikava realan odnos snaga na terenu našeg najvećeg stadiona. Čukarički seveoma dobro nosio sa srpskim prvakom, imao svoje šanse, opasno pretio, međutim krila su mu sasečena u 68. minutu, kada je mladi Uroš Drezgić isključen zbog drugog žutog kartona.

Trener Brđana Saša Ilić nije želeo da pridaje preveliki značaj sudijskim odlukama, ali tu oko isključenja je ipak prokomentarisao ukratko. Naravno, sve nakon što je gospodski čestitao rivalu na trijumfu...

Izabrane vesti

"Čestitam Zvezdi na pobedi, želim da čestitam i mojim momcima na odličnoj borbi... Mislim da smo bili ravnopravan protivnik Zvezdi iako rezultat tako ne pokazuje. Ostali smo bez igrača zbog dva žuta kartona koja smo dobili, a niko ne može da mi objasni zbog čega. Zbog prigovora? Ali dobro, to nije pitanje za mene... Još jednom, čestitam Crvenoj zvezdi, a mojim momcima svaka čast na današnjem izdanju".

Čini se da makar taj drugi karton za Drezgića nije sporan. Ali ono o čemu bi moglo da se raspravlja jeste situacija kod prvog pogotka crveno-belih, kada je Milan Pavkov boreći se za poziciju vukao za dres jednog defanzivca Čukaričkog i na kraju prošao pored njega, oborivši ga na zemlju. Kasnije je u istoj akciji uravo napadač domaćina uspeo da pogodi šutem sa 11 metara.

Arbitar možda i nije video sporni trenutak, jer lopta je na drugoj strani, međutim iz VAR sobe su mogli da reaguju.

Evo i tog momenta:



tagovi

Saša Ilić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara