Najnovije vesti
Vesti Hronika
"PROBUDILA SAM SE UVERENA DA JE OVO POČETAK KRAJA" Zbog odbijenog jemstva od 2,5 miliona evra lepa Marina ostaje u pritvoru, a drugarica joj šalje srceparajuće PORUKE PODRŠKE

"PROBUDILA SAM SE UVERENA DA JE OVO POČETAK KRAJA" Zbog odbijenog jemstva od 2,5 miliona evra lepa Marina ostaje u pritvoru, a drugarica joj šalje srceparajuće PORUKE PODRŠKE

Odbijeno jemstvo za Marinu i njenog oca Budimira Krstovića u iznosu od 2,5 miliona, zbog čega oni ostaju u pritvoru do daljnjeg, veoma je pogodilo njenu blisku drugaricu Kristinu, koja joj emotivne poruke podrške sa njihovim zajedničkim fotografijama ostavlja i na društvenim mrežama.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Marina Krstović Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Marina Krstović

Kristina je na svom instagrčam nalogu napisala da je imala nadu da će Marinu i njenog oca Budu posle 5 meseci pustiti kući, te da će drugarice konačno ponovo biti zajedno.

Marina Krstović i Kristina
Foto: Kristina Bogdanović / Instagram
Marina Krstović i Kristina

- Mislila sam da ću ovako da skačem od sreće usred Pariza danas kada mi posle pet meseci čekanja jave da tebe i Budu puštaju kući. Probudila sam se uverena da je ovo početak kraja. Da ću za par dana da dotrčim u tvoj zagrljaj. Ali Bog valjda ima drugi plan za nas. Izgleda da je naš put ka sreći malo duži... - napisala je ona na svom storiju na njihovoj zajedničkoj fotografiji.

Ona se u nastavku poruke izvinila drugarici za sve što proživljava a za šta kako kaže nije uopšte kriva.

- Izvini za sva zlodela koja čine tebi i tvojoj porodici. Izvini što dobrom čoveku poput tebe žele da pripišu nešto što nikad nije imalo i nikad neće imati veze sa tobom. Rekli su nam kad smo bile male da život nije fer, ali nas baš niko nije pripremio za ovo. Zagrlite danas vaše voljene. Volite bezrezervno. Život je pun uspona i padova i ništa ovo nema smisla ako nemate koga da volite i kome da se radujete - objavila je Kristina.

Marina Krstović i Kristina Bogdanović
Foto: Drustvene mreze
Marina Krstović i Kristina Bogdanović

Kristina Bogdanović i Marina su najbolje drugarice iz detinjstva, a koliko je iskreno njihovo prijateljstvo su u više navrata naglašavale na društvenim mrežama.

One su, ako je sudeći po fotografijama na mrežama, bile nerazdvojne, putovale su svuda po svetu zajedno i odsedale u lusuznim hotelima.

Foto: Drustvene mreze

Šovercovali 1,2 tone kokaina

Podsetimo da se Budimir Krstović i njegova kćerka Marina terete za šverc 1,2 tone kokaina koji je pronađen u kutijama sa bananama na kojoj je pisalo COVID.

Oni su uhapšeni u avgustu prošle godine, a zatim su ekspresno pušteni da se brane sa slobode. Ovakvu odluku doneo je sudija za istragu Radomir Ivanović, inače kum porodice Krstović. Oboje su tvrdili da nemaju veze sa zaplenjenom drogom, a Marina je i nakon saslušanja prošla poligraf.

Foto: Youtube/ Dan, Instagram / RAS Srbija

Međutim, zbog pritiska javnosti i žalbe tužioca s obzirom da se radi o najvećoj zapleni droge u Crnoj Gori, odluka sudije je preinačena i ocu i ćerki je određen pritvor.

Pročitajte još

Kako je "Blic" ranije pisao, pronađena droga kod porodice Krstić u Crnu Goru stigla je iz Južne Amerike u kontejneru koji je do luke Bar prevezen brodom "Sharllote". Prema nezvaničnim navodima crnogorskih medija, ceo tovar droge koji je praćen od luke, pronađen je u skladištu u Zeti koje pripada upravo Budimiru i Marini Krstović.

Odbijeno jemstvo

Krstovići su ponudili jemstvo od 2.500.000 evra da se brane sa slobode, međutim, sudija podgoričkog Višeg suda Vesna Kovačević, odbila je ovu ponudu.

Njihova odbrana je tražila obustavu postupka protiv njih i predložila Višem sudu da Krstovići polože milionski vredne nekretnine.

Crnogorski mediji navode da je Budo Banana poručio da je saznao da je bio "na merama" godinu dana i dodao da "bi se pre ubio, nego dao svom detetu da prodaje drogu". On tvrdi da drogu nikada nije ni video.

Marina Krstović
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Marina Krstović

- Na moju sreću, nikada nisam ni video kokain. Tražim da se moj slučaj uporedi sa slučajem "Volija" i da se utvrdi da ni ja ni Bokan nemamo nikakve veze sa drogom. Smatram da je ovo meni namešteno radi policijsko - političke priče. A vidi se da je isti slučaj i sa "Volijem". Pre bih se ubio nego što bih svom detetu rekao da se bavi prodajom droge - rekao je, kako prenose Vijesti, Budimir Krstović.

Početak suđenja Krstovićima zakazan je za poslednji dan februara.