Sportski vikend: Odbojkaši Kikinde jure prvo mesto 1Foto: MOK Kikinda

Odbojkaši Kikinde i dalje su u trci za prvo mesti u Drugoj ligi – Sever, a danas od 16 sati u Hali „Jezero“ dočekuju Hajduk iz Kule, pretposlednju ekipu na tabeli, i za očekivati je da Kikinđani, koje predvodi trener Milan Radosavčev, upišu novu pobedu, te zadrže čelnu poziciju i dobre šanse za plasman u treći rang – Prvu B ligu Srbije.

A večeras od 20 sati, takođe u Hali „Jezero“, košarkaši Velike Kikinde igraju sa Starom Pazovom, a kako se radi o duelu dve ekipe sa začelja tabele Druge regionalne lige – Sever, u taboru domaćina se nadaju prvoj pobedi u prvenstvu, nakon 12 poraz u nizu.

Sutra će na teren kikindske Sportske hale i košarkašice SO ŽKK, a one od 16 sati ugošćuju ekipu Čelareva, u utakmici 13. kola Prve regionalne lige – Sever. Kikinđanke su šeste na tabeli od osam klubova, a Čelarevčanke poslednje.

U nedelju nastupaju i stonoteniserke Čarnojevića iz Ruskog Sela, koje u borbi za opstanak u Prvoj ligi Srbije dočekuju u sali Osnovne škole „Grigorije Popov“ ekipu Vojvodine 2021 iz Novog Sada, a prvi meč počinje u 17 sati.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari