Humanitarni tiket u podne: Dušica Vesić tipuje za Milisavku Marinković

Vreme čitanja: 4min | sub. 12.02.22. | 12:00

Iskusni tipovi svestrane glumice, izazivaju kvotu 10,54

Čast nam je da u rubrici plemenitih tipovanja ugostimo Dušicu Vesić, glumicu, sportistkinju i vasitača. Ona kao što vidite barata s kvotom 10,54, koju smo po starom običaju zakitili sa 10.000 RSD kompanijske uplate.

Elem, naša Dušica će uz eventualni prolazak tiketa, potencijalni dobitak proslediti kao pomoć za baku Milisavku Marinković. Naime, ona je ostala bez sina i snahe, sama sa dve unuke. Ona se se bori za starateljstvo, a da stvari budu teže, unuku Bojanu (10) udario je automobil pored škole. Tužna priča ove porodice pre nekoliko meseci već je obišla Srbiju, a mi ćemo pokušati da unesemo malo svetlosti u njihov dom.

Izabrane vesti

Krećemo od meča MANČESTER JUNAJTED – SAUTEMPTON, s kog Dušica Vesić povlači tip jedan. Niko, baš niko nije očekivao da će Barnli oteti bod Mančester junajtedu. Ipak, to se desilo, pa se sada i šareni Sautempton nada da će namučiti tim koji samo s Ronaldom u špicu može da preti bilo kome i bilo kada. Nadu gostima podgreva i 1:1 sa poslednjeg meča para koji je došao nakon masivnih 9:0 od pre godinu dana.

Dušica Vesić, koja kako kaže voli Novaka Đokovića i vesti o uspedima naših Delfina, na keca je odigrala i kada je u pitanju susret LACIO – BOLONJA. Naime, Lacio je u prošlom kolu savladao Fjorentinu sa 0:3 u gostima i tako napravio odličnu uvertiru za utakmicu sa Bolonjom koja je seriju od tri poraza prekinula remijem s Empolijem. Tako stvari stoje, uz opasku da je Bolonja dva puta uzastopno preslišavala Lacio. Poslednji put bilo je 3:0 za njih, pa domaćin razmišlja o osvetničkoj utakmici.

Zapričali smo se o sportu, a Dušica o njemu i sebi kaže:

“Kao mala, jako sam volela da se bavim sportom i mislim da sam isprobala sve što je bilo dostupno u Čačku. Najduže sam trenirala karate u Borcu U to vreme, uzor mi je bila Bojana Sumonja ( jedini autogram koji sam ikada uzela je od nje). Tada sam i mnogo vernije nego danas, pratla sportske dogadjaje. Naravno, sve utakmice nase reprezentacije i letnju/zimsku OI pod obavezno”

Već smo uz njen 4+ tip s meča LEVERKUZEN – ŠTUTGART. Na nama je da kažemo da je upravo ovaj tip prošao na prethodne dve utakmice para. Inače, na prošloj utakmici Aspirindžije su Borsiju Dortmund tukle da 2:5, što objašnjava i zbog čega se naša gošća odlučila baš za ovaj tip. To je tako očigledno i nadasve logično…

Nastavili smo neformalni deo razgovora pre završnog udarca, a Dušica priča: “Sada rekreativno idem na plivanje i sezonski na skijanje, ali jako retko pratim bilo koji sport. Uz posao kojim se bavim, volim da u slobodno vreme unesem nešto meni lično interesantno i često menjam hobije. Tako sam krenula i na glumu”

Na glumu, da li je to ono što na vas ostavlja najjači utisak?

Meni su i dalje najjači utisci o glumcima vezani za stariju gardu glumaca, Oliveru Marković, Danila Batu Stojkovića, Miru Banjac. Mada je stvarno naše glumište toliko bogato i svaka generacija rađa talentovane likove. Film i pozoriste su magični prostori kada ih pratite kao publika, a dobiti šansu da budete deo nastajanja pozorišne predstave ili TV serije zaista je jedinstveno iskustvo. I vrlo je istinita tvrdnja da, tremu tera to zadovoljstvo igranja sa drugima i pred publikom, i ulaženje u lik koji glumite. Kada sam dobila ponudu da odigram ulogu u decijoj seriji "Mina prelazi nivoe" odmah sam je prihvatila, Serija je namenjena deci mladjeg skolskog uzrasta i prikazuje situacije u kojima se devojčica Mina nađe kada pođe u novu skolu, kada pokušava da se uklopi u određenu grupu vršnjaka, pomogne prijateljima, uspostavi odnos razumevanja sa starijim bratom i slično. Serija će biti prikazana u okviru takmičarskog programa međunarodnog televizijskog festivala dečjih programa, “Prix Jeunesseu”, u Minhenu ovoga leta. Jako sam srećna da sam bila deo jedne tako angažovane serije. Sam proces snimanja meni je je nadasve bio jedno prezabavno iskustvo, prilika da radim nesto sto mi nije svakodnevni posao”.

Ni tipovanje u plemenitom tiketu kompanije MOZZART nije svakodnevan posao, pošto je reč o velikom izazovu koji Dušica završava 3+ tipom na meču LION – NICA. Ekipa Petera Boša trenutno je osma, a u prošlom kolu je u Monaku prekinula niz od osam utakmica bez poraza. Oni žele u Lionu da se vrate na pobednički kolosek i bodovi protiv jakog rivala kao što je Nica bili bi od velikog značaja za samopouzdanje. Prethodni duel ovih rivala, u oktobru prošle godine, završen je pobedom Nice 3:2 i to posle preokreta od 0:2 u poslednjih desetak minuta. Isti rezultat bio je i poslednji put kada je tim sa Azurne obale gostovao u Lionu.

I to bi bilo sve od Dušice koja na koncu tipovanja prelazi preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dušica Vesić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

***Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PišuMiloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara