Nova vest
Fudbal

Petak, 11.02.2022.

19:30

Mendi spreman za finale klupskog SP

Golman Čelsija EduarD Mendi spreman je da igra protiv Palmeirasa u finalu svetskog klupskog prvenstva, rekao je pomoćni trener londonskog kluba Žolt Lev.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Mendi spreman za finale klupskog SP
EPA-EFE/FOOTOGRAFIIA

Mendi je prošlog vikenda sa Senegalom osvojio Kup afričkih nacija u Kamerunu i nedavno se priključio ekipi u Abu Dabiju na svetskom klupskom prvenstvu.

U njegovom odsustvu za Čelsi je branio Kepa Arisabalaga.

Lev je rekao da će se konsultovati sa trenerom Tomasom Tuhelom o tome ko će braniti u finalnoj utakmici, koja se igra u subotu od 17.30. Tuhel je ostao u Londonu pošto je bio pozitivan na koronavirus.

"Konačnu odluku donećemo nekoliko sati pre utakmice, ali šta god da odlučimo, onaj golman koji ostane na klupi ne treba da bude zabrinut ili tužan. Obojica su prethodnih nedelja dobro branili i zbog toga je to pitanje samo za ovu utakmicu", rekao je Lev, preneo je BBC.

On je dodao da će Tuhel obaviti sva testiranja na koronavirus i ako bude negativan doputovaće na finale.

"I dalje se nadamo da će Tuhel moći da se priključi ekipi što pre. Nadamo se da će doći, ali ako ne stigne, mi smo dobro pripremljeni. Imali smo mnogo sastanaka, razgovaramo o utakmici, analiziramo igru da vidimo gde možemo da budemo bolji", naveo je Lev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve