Godfri poslao poslednji tvit u svojstvu ambasadora SAD u Srbiji

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri poslao je danas poslednju tviter poruku u tom svojstvu i predao nalog svom zameniku do dolaska novog ambasadora.
Godfri poslao poslednji tvit u svojstvu ambasadora SAD u Srbiji
Foto: 021.rs

Godfri je u prilogu objavio snimak iz ambasade na kome se u kratkom obraćanju na srpskom oprostio od zaposlenih, zahvalio im se na saradnji i poželeo im sve najbolje.

"Ovo je moj poslednji tvit u svojstvu ambasadora SAD u Srbiji. Napuštajući američku ambasadru u Srbiji ostavljam nalog mom zameniku Džonu Ginkelu koji će obavljati dužnosti šefa misije do dolaska novog ambasadora", napisao je Godfri i zahvalio se svima što su ga pratili.
 
Godfri je u Srbiju došao u oktobru 2019. godine, a za novog ambasadora SAD u Srbiji imenovan je Kristofer Hil.
  • Kajl Skot

    12.02.2022 07:06
    Entoni Godfri
    U ocekivanju Kristofera Hila, vredi podsetiti odlazeceg ambasadora Entoni Godfrija, da je ambasador Kajl Skot hrabro izjavio da rado slusa Dno dna, naseg Djordja Balasevica i tim recima podrske nam grejao srce! Mozda je to i ambasador Godfri diplomatski radio, ali mi ili nismo registrovali ili ne razumemo - diplomatski jezik!
  • Radujmo se ili ne

    12.02.2022 06:56
    Kristoferu Hilu
    Pored odlazeceg ambasadora Entoni Godfrija smo naucili sta znaci biti duplomata, a pogotovu ambasador! Znaci: bespogovorno ispunjavati zadatke koje su mu postavili i postavljaju, oni koji su ga postavili! Da nije bilo jedne epizode sa gostovanja u Hit tvitu i scene zestokog ismevanja starca Mirasa Dedeica (koga je, by the way, priznala Marija Milosevic, cija je majka stvorila i taj Pink i tog Zeljka Mitrovica i tu imperiju zla) i ambasadorove pognute glave i u stidu izgovorene recenice da nijedan covek ne zasluzuje da se tako ponizava, za njega bismo mislili da je "covek bez svojstava" kakvih i Srbija ima!
    Nadajmo se da dolazeci ambasador Kristofer Hil, nece reci da se promenio, kao sto je predsednik Srbije obecavao Bilu Klintonu, kada je finansijski podupirao nasim novcem kampanju njegove zene, a i ako kaze, da ce i to biti potpuna laz kao sto je ona predsednika Srbije bila!
  • Pa-Pa-Paranoja

    11.02.2022 21:31
    Dok se sprdate o tvitovima raspitajte se malo, proguglajte i razmislite šta znači to što dolazi Kristofer Hil za ambasadora ako Vučić ostane predsednik.
    Posle nemojte da se iznenađujete i da kupujete priče Vučkove ekipe i "analitičara" na pinku i hepiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija