Radonjić: Odigrali smo izuzetno pametno 1Dejan Radonjić foto Peđa Milosavljević /Starsport

Odmeren je trener Crvene zvezde u izjavama i kada njegov tim gubi, a posebno kada pobeđuje na način na koji je to uradio u Kazanju. Crveno-beli su iznenadili Uniks (77:84), došli do devete evroligaške pobede koja će puno značiti Laziću i saigračima u okviru priprema za predstojeći Kup Radivoja Koraća.

Na krilima Nikole Kalinića i Nejta Voltersa je upisana pobeda, a posle utakmice Dejan Radonjić je mogao da bude zadovoljan. Ističe trener crveno-belih da je odbrana u poslednjih 10 minuta bila prelomna da se upiše trijumf.

„Prvo čestitam mojim igračima na pobedi. Ovo je sjajna pobeda za nas, velika s obzirom na sve probleme koje imamo. Početak meča je bio dobar, defanzivno sjajan. U drugoj četvrtini smo imali velike probleme sa njima, sjajno su šutirali trojke. Takođe su dobro igrali u trećoj četvrtini, ali u poslednjih deset minuta naša odbrana je bila sjajna, a u napadu smo igrali jako pametno“, poručio je trener Radonjić.

Zvezda je sada na 9-14 u Evroligi, međutim, bitnije od te činjenice jeste priprema crveno-belih za predstojeći Kup Radivoja Koraća u Nišu.

„Imali smo mnogo problema u poslednje vreme zbog korone i to je bio specifičan period bez treninga,sa jako teškim rasporedom. Posle ove utakmice naravno razmišljamo o sledećem meču i nacionalnom kupu koji se igra sledeće nedelje“, istakao je šef struke crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari