Crvena zvezda nudila 600.000 evra za Banjca, TSC se zahvalio na ponudi 1foto: Srdjan StevanovicStarsport

U poslednjim satima prelaznog roka, uprava Crvene zvezde svim silama se trudila da raskravi TSC i angažuje Mihajla Banjca. Poslednja ponuda bila je težine 600.000 evra i procenti od naredne prodaje, ali su u klubu iz Bačke Topole to odbili.

Prema saznanjima Mozzartsporta, crveno-beli su uložili maksimalan napor; konstantno su bili na vezi sa ljudima iz TSC-a ali u poslednjim satima prelaznog roka ipak nisu uspeli u nameri da angažuju Mihajla Banjca.

Klub iz Bačke Topole ostao je pri stavu da talentovanog, 22-godišnjeg fudbalera neće pustiti za ponudu manju od milion evra, pogotovo nakon saznanja da je praška Slavija spremna da već u junu klupski budžet superligaša obogati za 1,5 miliona evropskih novčanica, kako bi angažovala srpskog fudbalera.

Interesovanje su pokazali i lisabonski Sporting, kao i Anderleht, s tim u vezi, šanse Zvezde bivale su sve manje kako su prolazili poslednji sati zimskog prelaznog roka.

Iako su bili predusretljivi prema upravi Zvezde, Janoš Žemberi, prvi čovek kluba iz Bačke Topole, i njegovi saradnici nisu prihvatili ponudu crveno-belih od 600.000 evra uz procente od narednog transfera Mihajla Banjca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari