Kragujevac: Tokom praznika biće izmenjen režim rada komunalnih službi 1Foto: Z.S.M.

Zbog državnog praznika, 15. i 16. februara, biće izmenjen režim rada pojedinih komunalnih službi u Kragujevcu.

Prema informaciji koju smo dobili u JKP Šumadija, sektor Zimeske službe dežuraće po potrebi, što znači da ukoliko dođe do snežnih padavina, poledice ili snežnih nanosa, sve ekipe su u stanju pripravnosti i biće spremne da reaguju odmah, rečeno nam je u JKP Šumadija.

Redovno radno vreme zadržaće i sektor Čistoće i pijaca, koje će raditi po ustaljenom radnom vremenu. Izmena u radnom vremenu i angažmanu biće tokom praznika u radu Gradskih grobalja. Šalterske službe na Bozmanu i Varoškom groblju radiće, od 7 do 14 časova.

Radnici na sahranjivanju radiće ukoliko bude zakazanih sahrana. Vozači, zaposleni na preuzimanju pokojnika, spremači pokojnika i portiri radiće po ustaljenom rasporedu.

Za vreme praznika, 15. i 16. februara, neće se naplaćivati parkiranje na otvorenim i zatvorenim parkiralištima. Izuzetak je javna garaža, u ulici Kneza Miloša gde će se parkiranje i u vreme praznika plaćati.

Služba za odnošenje i blokiranje nepropisno parkiranih vozila takođe će raditi u skladu sa potrebama saobraćajne policije i komunalne inspekcije. Do izmena u režimu rada tokom praznika, doći će i u javnom prevozu, pa će autobusi saobraćati po redu vožnje za nedelju.

Dispečerska služba javnog prevoza radiće od 7 do 15 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari