OPET KRITIKE ZA VLAHOVIĆA: Traže dlaku u jajetu? Dušan doneo Juventusu polufinale, evo šta mu je Alegri ZAMERIO posle novog gola!
Foto: EPA

čudno

OPET KRITIKE ZA VLAHOVIĆA: Traže dlaku u jajetu? Dušan doneo Juventusu polufinale, evo šta mu je Alegri ZAMERIO posle novog gola!

Fudbal -

Iako je u poslednjim minutima utakmice protiv Sasuola Dušan Vlahović doneo pobedu Juventusu i plasman u polufinale Kupa Italije, trener Masimilijano Alegri još jednom je izneo zamerke za igru napadača.

Mladi reprezentativac Srbije koji je postao najskuplji srpski fudbaler i koji deli prvo mesto na listi strelaca u Seriji A, sjajnom solo akcijom je obezbedio sebi odličnu šansu, a uz malo sreće lopta je nakon njegovog udarca savladala golmana Pegola.

Ipak, kao i nakon što je bio strelac na debiju za "Staru damu", Alegri je imao šta da zameri Srbinu.

Mnogi će reći da čuveni Italijan traži dlaku u jajetu, ali nema sumnje da on želi najbolje za svoj tim i najbolje od svojih igrača.

Kako od drugih, tako i od Vlahovića, evo šta je poručio o njemu nakon meča.

- Vlahović mora da napreduje, isto kao i ostali igrači. Mora da bude 'čistiji' u načinu na koji igra, da više napada prostor. To je normalan proces za svakog igrača - rekao je Alegri nakon četvrtfinala Kupa.

On je dodao da je očekivao produžetke, a poručio je da je sreća imala veliku ulogu u pogotku Vlahovića.

- Bilo je praktično gotovo, ali smo imali sreće sa šansom u samom finišu. Istina je da smo ih u drugom poluvremenu napravili mnogo i dobro je da smo uspeli da slavimo.

Treću utakmicu otkako je Vlahović stigao u Torino, Juventus igra u subotu protiv Atalante. Srpski napadač će imati priliku da postigne i treći gol.

Kurir sport

Bonus video:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track